Mircea Badea vrea sa-si maximizeze sansele in cazul unei eventuale confruntari asa ca a apelat la un tertip, care, crede el, se afla in limitele legii.

CANCAN.ro l-a filmat pe Badea intr-un mall, vorbind la telefon in timp ce cu cealalta mana tinea, la vedere, cheile de la masina. Lumea l-a recunoscut si se uita la el, cat timp acesta isi vedea mai departe de plimbare, vorbind in continuare la telefon.

Ce nu a observat insa nimeni a fost insa brelocul de la cheile lui Mircea Badea, care la prima vedere parea o…pisicuta inofensiva.


Citeste si:

Mircea Badea despre colegii Razvan si Dani de la Antene: Nesimtiti, autisti, sfidatori, sabotori…

Mircea Badea a TURBAT cand si-a vazut noul coleg de la Antena 3: E un propagandist basist!


In realitate insa, brelocul este o arma alba destul de periculoasa si este realizata in intregime din plastic dur, pentru a trece de detectoarele de metale. Este de fapt un box mascat intr-un breloc, aparent inofensiv, care are doua orificii unde se introduc degetele, iar dupa ce este strans in pumn, in afara raman „urechile”, extrem de ascutite, cu care se poate injunghia victima!


Produsul este la vanzare pe magazinele online, pentru suma de 22 de lei!

Boxul este incadrat la categoria armelor albe, iar portul unei arme albe in locurile publice este sanctionat de Codul Penal cu inchisoarea de la trei luni la un an sau cu amenda! In cazul in care este folosit intr-o incaierare, pedeapsa se dubleaza!

 

Transparenta face diferenta