Acasă Monden Mircea Badea a TURBAT cand si-a vazut noul coleg de la Antena...

Mircea Badea a TURBAT cand si-a vazut noul coleg de la Antena 3: E un propagandist basist!

Noua achizite a trustului la care lucreaza si el l-a suparat rau pe Mircea Badea, scrie revistablogurilor.ro.Mircea Badea a reacționat violent după ce Antena 3 a adus pe post de șef un jurnalist de la Realitatea TV.Este vorba despre Dan Duca, cel care a acceptat poziția de content manager la antena3.ro.
Badea a postat un mesaj dur pe blogul său:

”1. Nu am nicio influenta si nicio intersectie cu Antena Play.
2. Nu am nicio influenta si nicio intersectie cu www.antena3.ro sau cu vreun alt site asociat trustului.
3. Nu am nicio influenta si nicio intersectie, editoriala sau de alta natura, cu vreo alta productie in afara de “In gura presei” si emisiunea de la 18.00 la 19.00 la Radio Zu.


Citeste si:

Atac cerebral! Mircea Badea a ajuns la DOCTOR!

Mircea Badea despre propunerea lui Iohannis pentru sefia SIE: Un cretin!


4. Nu am nicio functie, editoriala sau administrativa, in cadrul trustului.
Sunt doar un camarad al domnului Dan Voiculescu si al catorva, putini, de la Antena3, in lupta cu regimul ticalosit al lui Basescu. Nimic mai mult, nimic mai putin.
Pe cale de consecinta n-am niciun fel de legatura cu treaba asta. Da, stiu ca domnul cu pricina a fost un propagandist basist, stiu ca l-a denigrat pe domnul Voiculescu Dan si pe cei din linia intai de la Antena3. Eu am aflat stirea de pe acest site, dar am ales asumat, asa dupa cum am declarat public, sa practic o forma de autism institutional si social. Nici Mihai Gâdea nu are vreo legatura cu subiectul intrucat site-ul este integrat intr-o alta entitate, in afara ariei de acoperie.
P.S. Am facut aceasta precizare in urma nenumaratelor mesaje primite de-a lungul timpului care denota o perceptie gresita in legatura cu capabilitatile si potentele mele. Sunt nimeni cu acte si doresc sa raman asa.”, a scris Badea.

 

URMARESTE STIREA ZILEI!
Stirea Zilei Instagram
Articolul precedentVIDEO – CASTELE cu piscina si sume URIASE de bani! Ce avere are noul sef al PSD!
Articolul următorAvion prabusit langa Braila! Mai multe victime!