Fanii lui Mircea Badea şi ai emisiunii „În gura presei” de la Antena 3 vor fi dezamagiti. După 21 de ani de emisiuni zilnice în direct, de la care nu a lipsit pe motiv de boală, vedeta tv anunţă că s-a îmbolnăvit.

„Din 1994 fac emisiuni în direct, zilnice. Deci sunt 21 de ani de când fac emisiuni în direct în fiecare zi şi 21 de ani nu am fost bolnav niciodată. Bolnav în sensul imobilizant să fiu, să zic: Băi, gata, sunt bolnav şi nu mă duc la serviciu. Niciodată”, a spus Mircea Badea, miercuri seara.

Cu toate acestea, Mircea Badea a anunţat miercuri seară că acum s-a îmbolnăvit şi este posibil ca, în viitor, să lipsească de la emisiune.


Citeste si:

Mircea Badea se asteapta LA BATAIE in orice clipa! Risca inchisoarea dupa ce a fost surprins cu arma la el!

Mircea Badea despre colegii Razvan si Dani de la Antene: Nesimtiti, autisti, sfidatori, sabotori…


„Nu se întâmplă nimic dramatic. Nu e nimic transmisibil, să nu fie lumea îngrijorată. Are legătură cu sistemul digestiv. Dar, la un moment dat, s-ar putea să trebuiască să mă ocup de treaba asta ceva mai aplicat. În sensul de analize şi de eventuale intervenţii. Aşa că o vreme s-ar putea să lipsesc. Dacă se va întâmpla brusc, să ştie lumea că sunt bolnav!”, a spus Mircea Badea, citat de stiripesurse.ro.