Acasă Buzau Chemat la o interventie, un pompier din Buzau s-a trezit cu fiica...

Chemat la o interventie, un pompier din Buzau s-a trezit cu fiica lui grav ranita. Fata a decedat pe urma

303

O tragedie teribilă a lovit familia unui pompier din Buzău care, duminică seara, și-a resuscitat propria fiică pe marginea unui drum din județ. Romeo Baciu era de serviciu și a fost solicitat la un accident, unde a descoperit că victima care se afla în starea cea mai gravă era chiar fata, lui, Ștefania. Copila de 15 ani a murit la spital, scrie Adevărul.

Duminică seara, 20 februarie, Romeo Baciu era de serviciu în echipajul de descarcerare, la Buzău, când s-a dat alarma. A fost chemat la un accident în Padina, unde un autoturism se răsturnase pe câmp. Ajuns acolo, pompierul a încremenit când a văzut că victima aruncată din mașină e chiar fiica lui: „Asta e fata mea!”, a strigat Romeo și colegii l-au ținut câteva secunde, nu se mai putea ține pe propriile picioare.

Pentru că fata se afla în stare gravă, a fost preluată imediat de echipajul SMURD, însă în ambulanță a intrat în stop-cardio respirator. În acel moment, tatăl fetei și-a dat colegii la o parte și a început chiar el manevrele de resuscitare. Până la spital fata a avut semne vitale, însă, din păcate, medicii au fost nevoiți să constate decesul la scurt timp după primirea ei în unitatea de urgențe.

Accidentul de la Padina a fost produs de iubitul adolescentei, un tânăr de 18 ani care luase permis de conducere de doar o lună și care a scăpat cu rni ușoare. Ștefania a fost aruncată din autoturism în momentul accidentului, fiind găsită de savatori pe câmp. „Din primele date de la faţa locului a reieşit că autoturismul condus pe direcţia Pogoanele către Slobozia, de către un şofer de 18 ani, din Pogoanele, a pierdut controlul asupra direcţiei, răsturnându-se în afara părţii carosabile”, a fost mesajul transmis aseară de reprezentanţii IPJ Buzău.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos