Cheryl Cole i-a dat in judecata pe producatorii „X Factor”

29

Cheryl Cole i-a dat in judecata pe producatorii editiei americane a emisiunii „X Factor”, dupa ce acestia au concediat-o si au inlocuit-o cu Nicole Scherzinger. Cantareata britanica solicita daune financiare in valoare de 2,4 milioane de dolari.

Membra grupului Girls Aloud a fost concediata dupa ce a petrecut doar trei saptamani in calitate de membru al juriului „X Factor” si a participat la auditiile din Los Angeles si Chicago. Desi a primit un cec in valoare de 1,8 milioane de dolari pentru aceasta munca, Cheryl Cole pretinde sa i se achite si alte cheltuieli, care, potrivit clauzelor contractului, ajung la suma de 2 milioane de dolari.

Cantareata solicita si rambursarea cheltuielilor de securitate si cele de calatorie, dobanzile pentru banii care ii sunt datorati si plata cheltuielilor ocazionate de proces.

Simon Cowell, producatorul show-ului „X Factor”, a adus-o pe Cheryl Cole in editia americana a emisiunii, bazandu-se pe succesul rasunator pe care artista l-a avut in jurul editiei britanice a aceleiasi emisiuni in 2011. Din pacate, artista nu s-a ridicat la nivelul asteptarilor producatorilor, asa ca a fost concediata si inlocuita de cantareata americana Nicole Scherzinger.