Acasă ACTUALITATE Cine sta in spatele AUR? ”Traiasca partidul impreuna cu familia mea!”

Cine sta in spatele AUR? ”Traiasca partidul impreuna cu familia mea!”

523

De la o zi la alta vedem tot mai multe fete din spatele partidului AUR, cum este cazul recent in localitatea Murgeni.

În frunte cu bulibașa Petrea Sandu, romii din localitatea Murgeni au semnat în grup, săptămâna trecută, adeziuni la AUR, după cum arată pagina de Facebook a organizației județene a AUR.

Surse din ordinea publică au spus pentru vasluiazi.ro că importante forțe ale Inspectoratului Județean de Jandarmi și ale Poliției Locale vor împânzi sâmbătă centrul municipiului Vaslui.

Intrarea în AUR a clanului Sandu din Murgeni s-a făcut odată cu organizarea alegerilor pentru desemnarea conducerilor organizațiilor locale din12-13 decembrie.

Viitorii parlamentari Raisa Enachi și Andrei Busuioc nu au fost prezenți, trimițând pe un necunoscut basarabean cu cetățenie română, Ion Filimon, se pare om de afaceri în Republica Moldova pentru a „pune ordine” în organizațiile din județul Vaslui.

Zvonuri bine plasate ne-au spus că viitoarea deputată Raisa Enachi încearcă să evite cât mai mult contactul cu presa, recomandând în cercul său intim ca numărul său de mobil să nu fie dat nici măcar președinților de organizații.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos