Acasă ACTUALITATE Ciolacu ii apara pe deputatii PSD care au facut scandal la saormerie...

Ciolacu ii apara pe deputatii PSD care au facut scandal la saormerie si au jignit Politia

2824

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, s-a declarat neîncrezător în faptele colegilor săi de partid, deputații Solomon și Stativă, prezentate marți dimineață de Poliție în mod oficial, printr-un comunicat de presă, în care se arăta că cei doi au făcut scandal lunui noaptea într-o șaormărie din Centrul Vechi, i-au înjurat pe polițiști și „au avut o atitudine sfidătoare la adresa acestora”. Întrebat de Digi24.ro care este reacția sa, în calitate de șef al PSD, față de comportamentul deputaților Solomon și Stativă, Marcel Ciolacu a răspuns: ”Să aflăm adevărul”. 

Acesta a susținut că nu a discutat cu cei doi parlamentari ai PSD, vrând să afle de la ei adevărul, dar nu foarte repede, ci după terminarea activităților în Camera Deputaților. 

„În această dimineața, o patrula a Serviciului de Poliție pentru Centrul Vechi din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București, a fost solicitată de agenții de paza ai unui restaurant de tip fast-food din sectorul 3, să intervină întrucât în interiorul localului se afla un bărbat care refuza să poarte mască de protecție, având un comportament recalcitrant. Polițiștii au depistat persoana în cauza, iar în urma discuțiilor purtate, acesta le-a adresat expresii jignitoare, având o atitudine sfidătoare la adresa acestora. Alături de persoana în cauză se mai afla un bărbat care, la rândul sau a manifestat un comportament similar. Cei doi băbați au fost sancționați contravențional cu două amenzi în valoare totală de 2600 de lei pentru provocarea ori participarea efectivă la scandal, în locuri publice și pentru proferarea de injurii, expresii jignitoare sau vulgare în public„. Acesta a fost comunicatul transmis presei marți dimineața de către Poliție, în legătură cu deputații PSD Adrian Solomon și Ionel Stativă. 

Surse din Poliție au povestit jurnaliștilor de la G4Media.ro că deputații PSD i-au amenințat pe polițiștii care i-au amendat, spunându-le, printre altele: “Nu vă meritaţi hainele statului!”, “Eu vă plătesc salariile!”, “Nu vă cunoaşteţi locul în ierarhie!”, ”Am eu grijă să vorbesc cu Coarnă să aibă grijă de voi!” sau “Nu am ce să vorbesc cu voi că aveţi 3 luni de şcoală!”

Solomon, un apropiat al lui Marcel Ciolacu, a acuzat Poliția de „abuz”, spunând că „nu este nimic adevărat în comunicatul Poliției”, și că nu a fost amendat, ci doar legitimat. 

Adrian Solomon, președinte al Comisiei de Muncă din Camera Deputaților, este unul dintre cei mai controversați parlamentari ai partidului, autor, printre altele, al amendamentului prin care PSD și PNL au anulat educația sexuală în școli prin impunerea acordului obligatoriu al părinților. Deși este șeful unui partid auto-intitulat de stânga, Ciolacu nu a reacționat nici la această inițiativă a colegului și prietenului său. 

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos
Articolul precedentParchetul a clasat dosarul deschis la inceputul pandemiei senatorului Vergil Chitac
Articolul următorPSD insista sa-i apere pe deputatii scandalagii din saormerie. Explicatie ridicola: ”E politie politica”