Acasă ACTUALITATE PSD insista sa-i apere pe deputatii scandalagii din saormerie. Explicatie ridicola: ”E...

PSD insista sa-i apere pe deputatii scandalagii din saormerie. Explicatie ridicola: ”E politie politica”

165

Deputatul PSD Marius Budai a sustinut, marti, ca interventia politistilor in cazul scandalului provocat de deputatul PSD Adrian Solomon intr-o saormerie in Bucresti este vorba despre „politie politica”. „Eu sper ca politistii din aceasta tara sa-si dea seama ca sunt folositi in scop politic de catre demnitarii actuali”, a sustinut Budai.

„Am discutat cu domnul deputat Solomon, dumnealui imi spune ca a avut masca in acel moment. Daca aceste este adevarul, inseamna ca avem parte de o politie politica , o reactie imediata la fel cum am vazut la acel pensionar care isi striga oful in fata doamnei ministru al Muncii. Ma intreb de ce anu am avut aceasta reactie imediata si in cazul Rares Bogdan, in cazul Virgil Guran, in cazul sedintei PNL de la Iasi. Eu sper ca politistii din aceasta tara sa-si dea seama ca sunt folositi in scop politic de catre demnitarii actuali”, a declarat Marius Budai la Parlament, intr-o conferinta de presa.

Deputatii PSD Adrian Solomon si Ioan Irinel Stativa, care au facut scandal marti dimineata intr-o saormerie din Bucuresti pentru ca au refuzat sa poarte masti, le-au spus politistilor ca ei le platesc salariile si ca nu sunt demni de haina pe care o poarta, anunta surse din Politie.

Ale replici ale celor doi deputati PSD la adresa politistilor: “Nu va cunoasteti locul in ierarhie!”, ”Am eu grija sa vorbesc cu Coarna sa aiba grija de voi!”, “Nu am ce sa vorbesc cu voi ca aveti 3 luni de scoala!”.

Conform unui comunicat al Politiei, o patrula a Serviciului de Politie pentru Centrul Vechi a fost solicitata de agentii de paza ai unui fast-food din sectorul 3, „sa intervina intrucat in interiorul localului se afla un barbat care refuza sa poarte masca de protectie, avand un comportament recalcitrant”.

„Politistii au depistat persoana in cauza, iar in urma discutiilor purtate, acesta le-a adresat expresii jignitoare, avand o atitudine sfidatoare la adresa acestora. Alaturi de persoana in cauza se mai afla un barbat care, la randul sau a manifestat un comportament similar. Cei doi barbati au fost sanctionati contraventional cu doua amenzi in valoare totala de 2600 de lei pentru provocarea ori participarea efectiva la scandal, in locuri publice si pentru proferarea de injurii, expresii jignitoare sau vulgare in public”, arata Politia Capitalei.

Comunicatul integral al Politiei Capitalei

In aceasta dimineata, o patrula a Serviciului de Politie pentru Centrul Vechi din cadrul Directiei Generale de Politie a Municipiului Bucuresti, a fost solicitata de agentii de paza ai unui restaurant de tip fast-food din sectorul 3, sa intervina intrucat in interiorul localului se afla un barbat care refuza sa poarte masca de protectie, avand un comportament recalcitrant.

Politistii au depistat persoana in cauza, iar in urma discutiilor purtate, acesta le-a adresat expresii jignitoare, avand o atitudine sfidatoare la adresa acestora. Alaturi de persoana in cauza se mai afla un barbat care, la randul sau a manifestat un comportament similar.

Cei doi babati au fost sanctionati contraventional cu doua amenzi in valoare totala de 2600 de lei pentru provocarea ori participarea efectiva la scandal, in locuri publice si pentru proferarea de injurii, expresii jignitoare sau vulgare in public.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos