Acasă ACTUALITATE Ciolacu isi recunoaste public inferioritatea in fata lui Iohannis. ”Am fost prosti...

Ciolacu isi recunoaste public inferioritatea in fata lui Iohannis. ”Am fost prosti de doua ori”

1480

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a declarat duminica seara ca PSD pierde voturi daca il mai ataca pe presedintele Iohannis. „Daca am fost de doua ori prosti, trebuie sa continuam in aceeasi logica?”, a spus Ciolacu.

Solicitat sa comenteze acuzatiile unor pesedisti la adresa sa, conform carora ar fi prea „moale” fata de Klaus Iohannis, Ciolacu a dat un raspuns surprinzator. El a spus ca PSD pierde voturi daca il mai ataca pe presedinte.

„Cand a fost injurat Iohannis si facut in toate felurile de anumiti lideri sau pseudo-lideri, cum se intitulau ei in acel moment, care au fost scorurile partidului? Ce s-a intamplat la ultimele alegeri? Nu cumva presedintele Iohannis de fapt asta urmareste? Daca am fost de doua ori prosti, trebuie sa continuam in aceeasi logica? Eu nu o sa intru in aceasta logica, categoric, cu toate costurile si cu toate criticile anumitor colegi”, a declarat Ciolacu la Romania TV.

https://www.facebook.com/291177524360702/videos/277989163570706/

In urma cu doua saptamani, Codrin Stefanescu l-a acuzat pe Ciolacu ca a transformat PSD in „anexa a PNL” si le-a cerut pesedistilor sa-si „recupereze”partidul.

„In ultima vreme suntem criticati tocmai cei care au crezut in noi si ne-au votat! Si au dreptate, asta-i clar! Limpede ca lumina zilei. Se vede din spatiu ca PSD a devenit o penibila anexa a PNL si a lui Iohannis. Ca suntem timizi si speriati sa nu ne suparam sefii din umbra! Ca ne delimitam, la ordin, de toate mesaje din trecut! Ca numele Dragnea, Codrin, Olguta, Serban, Plesoianu, Nicolicea, Iordache, etc, sunt interzise de noua conducere a PSD. Ca partidul este predat la cheie unor securici care urasc de moarte acest partid. Pucistii de ieri, scoliti in tot felul de academii secrete, noii conducatori de azi! Sunt demisi, pe banda rulanta, toti membrii curajosi interzisi de sistem. Sunt alungate toate vocile puternice care au dat acestui partid vigoarea de altadata.

Gata! Ajunge! Parlamentarii, primarii, liderii judeteni, sutele de mii de membri ai PSD trebuie sa-si recupereze urgent partidul! Altfel, milioane de romani care au votat PSD, ne vor face de ocara! Si nu vom mai iesi printre oameni de rusine! Ca am fost lasi si i-am tradat! Eu, unul, m-am saturat sa fiu singurul care spune lucrurilor pe nume!”, a scris Stefanescu pe Facebook.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos