Acasă ACTUALITATE PSD impinge „omul rusilor” intr-o noua functie la ANRE

PSD impinge „omul rusilor” intr-o noua functie la ANRE

PSD îl susţine pe deputatul Iulian Iancu pentru funcţia de vicepreşedinte al Autorităţii Naţionale de Reglementare în domeniul Energiei (ANRE), susţin surse politice pentru Adevărul. Anul trecut, Klaus Iohannis a respins numirea lui Iulian Iancu în funcţia de vicepremier pe teme economice, pe motiv că numirea ar periclita parteneriatului strategic al României cu statele occidentale. La ANRE e angajată şi nora lui Iulian Iancu, informează Adevarul.ro.

Iualian Iancu e preşedintele Comisiei de Industrii şi Servicii din Camera Deputaţilor. PSD îl va susţine pentru funcţia de vicepreşedinte al ANRE, instituţie condusă de Dumitru Chirţă, fost parlamentar PSD.

La ANRE e angajată şi Nicoleta Iancu, nora deputatului PSD Iulian Iancu, pe postul de Expert la Serviciul relaţii publice şi comunicare.  Pe postul de membru simplu al ANRE social-democraţii îl vor susţine pe Marian Neacşu , fost secretar general al PSD, în prezent la ProRomânia, susţin sursele citate. 

În august 2019, preşedintele Klaus Iohannis a respins numirea lui Iulian Iancu (PSD) în funcţia de vicepremier pentru teme economice. Şeful statului l-a acuzat pe Iancu că ar periclita ”decizii asumate, în numele statului român, în baza parteneriatului strategic cu statele occidentale”.

Imediat, Sputnik, organul oficial de propagandă al Rusiei, i-a luat apărarea deputatului PSD. ”La ce se referă Iohannis când spune că un vechi deputat care s-a luptat pentru resursele României pune în pericol <>?! Pentru că datele, analizele şi speculaţiile jurnalistice de la ora actuală, duc la concluzia că Iohannis pare a fi a dat în vileag angajamentul de a ceda resursele… gratis!”, a scris site-l de propagandă rusă. 

Citeste mai mult pe adevarul.ro

URMARESTE STIREA ZILEI!
Stirea Zilei Instagram
Articolul precedentPrimul politist decedat din cauza infectiei cu coronavirus. Avea 49 de ani…
Articolul următorNelu Tataru a anuntat ce se va intampla daca parlamentarii boicoteaza starea de alerta