Acasă ACTUALITATE Citu le-a stricat campania pesedistilor! Credeau ca o sa taie salarii si...

Citu le-a stricat campania pesedistilor! Credeau ca o sa taie salarii si sa mareasca impozite pentru a plati alocatiile si pensiile promise de ei!

Dupa ce au aruncat in spatiul media o noua campanie de intoxicare privind taierea salariilor cu 25% ori ca guvernul PNL va majora taxele si impozitele, pesedistii se vad din nou pusi cu botul pe labe de ministrul Finantelor Florin Citu. Acesta a declarat ca bugetul nu poate sustine toate majorarile promise de PSD cand a venit la guvrnare si promise pentru anul electoral, deci cand pleaca de la guvernare.

Ministrul Finanțelor a izbucnit pe tema dublării alocațiilor. Florin Cîțu susține că este nevoie de 6,3 miliarde de lei pentru ca Guvernul să poată suporta această majorare.

„Suntem în plină criză globală. De unde să luăm acești bani? Să taxăm populația mai mult? Să tăiem de la investiții sau să ne împrumutăm și mai mult? Nimeni nu spune de unde putem scoate acești bani”, a declarat ministrul Cîțu la Digi24.

Cîțu subliniază că alocaţiile au fost majorate în Parlament fără să aibă sursă de finanţare, astfel că legea este neconstituţională.

„Costurile sunt de circa 6 miliarde, economia este în criză, este o criză globală, nu ai cum să discuţi despre aşa ceva (…) Vedem dacă putem să amânăm pentru viitor”, a mai spus Cîţu.

URMARESTE STIREA ZILEI!
Stirea Zilei Instagram
Articolul precedentPesedistii mor de ciuda ca nu pot face ce face Orban! Are curaj vreunul sa mai iasa asa pe strada?
Articolul următorSingurul oras din Romania inclus in topul celor mai sigure destinatii turistice din Europa