Acasă ACTUALITATE Pesedistii mor de ciuda ca nu pot face ce face Orban! Are...

Pesedistii mor de ciuda ca nu pot face ce face Orban! Are curaj vreunul sa mai iasa asa pe strada?

PSD reactioneaza veninos in urma imaginilor cu Ludovic Orban stand la o terasa din Centrul Vechi din Bucuresti. „Orban a instalat o guvernare de bodega”, sustine PSD.

„Guvernul alege sefi in Sanatate dintre liberalii cu ‘scoala vietii’ fiindca asta este resursa liberala in care crede Orban: recrutarea prin turul carciumilor, nu al spitalelor!

Premierul si ministrul Sanatatii se plang ca managementul sanitar este la pamant, dar pun sef de spital un fost patron de #carciuma. Decizia defineste stilul de guvernare al unui premier care n-a facut un tur al spitalelor in timpul pandemiei, ci a ales unul al teraselor din Bucuresti.

Au ales ca director de spital un liberal care declara mandru ca ‘scoala vietii’ e mai importanta decat orice universitate!

Duplicitatea si demagogia PNL impart tara in doua: in vorbe, traim in #Romaniaeducata a lui Iohannis, in fapte, suntem in #Romaniaagramata a lui Grinda&Co.

Orban a instalat o guvernare de bodega care nu are sanse sa-i scoata pe romani din criza, ci mai degraba sa traga toata tara dupa el, sub masa!”, transmite PSD pe pagina oficiala de Facebook.

https://www.facebook.com/guv.ro/posts/2887081211413782

Premierul Ludovic Orban s-a aflat sambata dupa-amiaza in Centrul Vechi al Capitalei, unde a vizitat mai multe terase, la invitatia reprezentantilor din industria HORECA, pentru a da un semnal de revenire graduala la normal a vietii sociale, cu respectarea conditiilor sanitare, a anuntat Guvernul.

„‘Romania poate reveni la normal cu prudenta si responsabilitate. Am fost bucuros sa constat ca proprietarii teraselor s-au organizat astfel incat sa-si poata desfasura activitatea in conditii sigure pentru clienti’, a declarat Ludovic Orban.

Industria ospitalitatii isi reia treptat activitatea, cu respectarea masurilor de protectie sanitara”, arata un comunicat al Guvernului.

URMARESTE STIREA ZILEI!
Stirea Zilei Instagram
Articolul precedentOrganizatiile PSD din Transilvania declara razboi pasedistilor din sudul tarii: Cultura politica ZERO!
Articolul următorCitu le-a stricat campania pesedistilor! Credeau ca o sa taie salarii si sa mareasca impozite pentru a plati alocatiile si pensiile promise de ei!