Ciutacu, dupa ce apare in dosarul Constantinescu: Sa ma terfeleasca olecuta!

Jurnalistul Victor Ciutacu a reactionat promt dupa ce a vazut ca procurorii DNA au pus in rechizitoriul lui Nicusor Constantinescu o interceptare in care este mentionat numele sau. Ironic ca intotdeauna el arata ca nu ar trebui sa fie o surpriza pentru nimeni ca vorbea la telefon cu un politician pe care il invita la emisiunile sale si caruia i-a luat si un interviu.

ciutacu„Aud ca statu’ de drept nu-l putea trimite in judecata pe Nicusor Constantinescu fara sa ma pomeneasca in dosar. Daca tot n-am furat nimic, macar sa ma terfeleasca olecuta. Oh, dar ce surpriza, Ciutacu vorbeste la telefon cu subiectii emisiunilor lui! Si le mai cere si acte!

Altfel, recunosc smerit, am vorbit cu el si pe whatsapp, si, culmea nerusinarii, in roaming, pe banii mei, la New York, unde nu-l cauta nimeni in afara de mine. Si, blasfemie, am si facut un interviu cu el. Pe care l-au si dat ai mei pe post…”, a scris Ciutacu pe pagina de Facebook.

El adauga totodata ca are deja prieteni condamnati pe care ii viziteaza uneori in penitenciar, dar precizeaza ca Nicusor Constantinescu nu se numara printre ei.

„P.S. In caz ca-i nevoie, marturisesc sub juramant ca am prieteni condamnati pe care-i vizitez uneori. Nicusor, caruia nu i-am zis niciodata dom’ Constantinescu, ci pe nume, nu se numara printre ei”, a spus Ciutacu.

Sursa: stiripesurse.ro