Acasă Stirea zilei Cloud Atlas, invins la box-office de Argo

Cloud Atlas, invins la box-office de Argo

42

Filmul lui Ben Affleck, Argo, a urcat pe prima pozitie a box-office-ului american din acest week-end, ajutat de slabul debut al anticipatului Cloud Atlas. Filmul fratilor Wachowski nu a impresionat suficient publicul, iar cele 100 de milioane de dolari investiti in realizarea peliculei par in aceste conditii greu de recuperat.

Thriller-ul ce il are tot pe Ben Affleck in rol principal – inspirat de criza iraniana din 1979, cand sase membri ai ambasadei Statelor Unite au fost facuti prizonieri in Iran – a devenit insa profitabil, adaugand in week-end-ul trecut inca 12,4 milioane de dolari sumei incasate pana acum si ducand totalul la 60 de milioane de dolari (la un buget de productie de 44 de milioane).

Cu o distributie de calibru, ce ii include pe Halle Berry, Tom Hanks si Hugh Grant, Cloud Atlas a inselat asteptarile producatorilor si a incasat doar 9,4 milioane de dolari din cele 12-13 milioane estimate, clasandu-se in top pe locul trei.

Locul doi este ocupat de Hotel Transylvania, cu incasari de 9,5 milioane de dolari in aceasta saptamana, in vreme ce pe patru coboara Paranormal Activity 4, cu 8,6 milioane de dolari incasari. Pe cinci intra Silent Hill: Revelation 3D, la egalitate cu Taken 2, cu incasari de 8 milioane de dolari.

Here Comes the Boom urmeaza pe sapte (5,5 milioane de dolari), urmat de Sinister (5 milioane), Alex Cross (5 milioane) si Fun Size, o comedie de Halloween ce inchide primele zece pozitii ale box-office-ului american, cu incasari de doar 4 milioane de dolari.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos