Acasă Social CNADR a reinnoit contractul cu Posta Romana. De unde puteti cumpara rovinieta?

CNADR a reinnoit contractul cu Posta Romana. De unde puteti cumpara rovinieta?

48

Conducatorii auto trebuie sa stie ca, incepand de astazi, isi pot achizitiona rovinieta de la toate oficiile Poştei Române.

Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România (CNADNR) a reinnoit conventia pe care o avea cu furnizorul de servicii postale al statului, după ce în urmă cu două zile anunţa că rovinieta nu mai poate fi achiziţionată din punctele de lucru ale CN Poşta Română din motive care ţin de respectarea legislaţiei în vigoare.

“Începând cu data de 3 octombrie s-a reînnoit convenţia între CNADNR şi CN Poşta Română, ca urmare a îndeplinirii condiţiilor prevăzute de legislaţia în vigoare. Astfel, tariful de utilizare a reţelei de drumuri naţionale din România (rovinieta) poate fi achitat şi la punctele de lucru ale CN Poşta Română, afişate pe site-ul www.cnadnr.ro, la secţiunea ‘Roviniete – Puncte de distribuţie”, se arată într-un comunicat al CNADNR.

Soferii vor putea sa-si achizitioneze rovinieta in continuare si de la ceilalti distribuitori ai CNADNR: SC PASAJ SRL, SC OMV PETROM MARKETING SRL, SC MOL ROMANIA PETROLEUM PRODUCTS SRL, AUTOMOBIL CLUBUL ROMAN, SC CARISIMA SRL, CNADNR – SA, SC MEDINA TRANS SPEDITION SRL, SC SCALA ASSISTANCE SRL, SC SPEEDY DRIVER SRL, UNTRR, THD MAX INSURANCE SRL, PETER SM 2012. Lista completa a punctelor de lucru ale partenerilor CNADNR poate fi consultata pe site-ul companiei www.cnadnr.ro.

 

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos