Acasă Divertisment Coincidenta pe care NIMENI nu o poate explica: Sfinxul din Dobrogea este...

Coincidenta pe care NIMENI nu o poate explica: Sfinxul din Dobrogea este foarte asemanator cu cel din Bucegi sau cel din Banat!

40

Potrivit istoricilor români țara noastră este o țară a „coincidențelor” sau de împrumut. După ei aprope toate cuvintele sunt împrumutate de parcă denumirea țării noastre Dacia nu înseamnă De aicea (D’acia, popular). Când vine vorba de Sfincși, toți sunt „coincidențe” ale naturii de parcă aici nu a existat o civilizație străvechde care și-a lăsat moștenire aceste monumente megalitice.

Sfinxul Dobrogean din muntii Măcin. „Oficial”, potrivit adevărul.ro: O piatră şlefuită de vânt şi de secole. Aşa a apărut Sfinxul: chipul unui bărbat îngândurat, cu riduri şi cu fruntea îndreptată spre pământ. Zici că-i chipul unui dobrogean pe care poverile l-au răpus”.

Sfinxul bănăţean de la Topleţ. „Oficial”, adevărul.ro: S-a format prin eroziune eoliană (datorată vântului şi ploilor), de-a lungul unei perioade îndelungate de timp.

(Sfinxul bănăţean de la Topleţ)
(Sfinxul bănăţean de la Topleţ)

Potrivit adevărul.ro Sfinxul Bratocei este un megalit antropomorf situat la o altitudine de 1.623m, în Masivul Ciucaş din lanţul Carpaţilor de Curbură (grupare montană sudică a Orientalilor). Nu au mai avut curajul să spună că este format cu ajutorul vântului?

(Sfinxul Bratocei)
(Sfinxul Bratocei)

Trebuie să înțelegiți un lucru. Noi nu suntem primii locuitori ai acestui pământ. Înaintea noastră au trăit oameni, strămoși de ai noștri care se numeau daci. Înaintea lor au trăit alți oameni, strămoși de ai noștri care se numau pelasgi.

Pelasgii și-au scris istoria în structuri megalitice. Dacă egiptenii s-au „trezit” cu piramidele (ei nu știu cine le-a construit, cum, nu sunt ale lor strămoșilor lor) Noi știm că sfincșii sunt urmele civilizație pelasge, iar vântul și ploaia le-au stricat, nu format.
Vezi aici Video cu Sfincșii României:


Vom reveni cu alte articole despre civilizația strămoșilor noștri, pelasgi.
ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos