18.8 C
București
duminică, iunie 23, 2024
AcasăDivertismentUn oras din Romania care incepe cu litera ”C” va fi tinta...

Un oras din Romania care incepe cu litera ”C” va fi tinta urmatorului ATAC TERORIST!

in:

Stiri pe acelasi subiect

Logica ne spune să nu stăm de vorbă cu „nebunii” care prevestesc tot felul de nenororciri. Există români care pot vedea viitorul dar există și mulți escroci.

Marea problemă pentru clarvăzători este că viitorul nu este scris. El se poate schimba prin acțiunile și inacțiunile noastre. Un clarvăzător vede un eveniment în viitor, o fotografie de moment. Dacă se iau măsurile necesare evenimentul negativ nu are loc. Din această cauză clarvăzătorii nu sunt priviți cu încredere. Ei văd dar nu este sigur că se întâmplă. De asta mulți clarvăzători o iau pur și simplu razna pentru că ei văd ceva în viitor, îl simt ca și cum s-ar petrece dar la ora respectivă nu se mai întâmplă nimic. Ei, convinși că trebuie să se întâmple, convinși că viitorul este fix, nu înțeleg că au intervenit unele persoane și totul s-a schimbat.

Gândiți-vă că visați, „vedeți”, că a doua zi vă pierdeți portofelul cu bani. Dacă dvs vă lăsați portofelul acasă nu-l veți mai pierde. Ați luat o măsură și ați schimbat viitorul.

În filmele americane viitorul vă „urmărește” până veți pierde portofelul, pentru că așa trebuie și nu poți schimba viitorul. Dramatisme din filme.

Revenind la subiecct, Maria Ghiorghiu, clarvăzătoarea care a prevăzut incendiul din Colectiv şi multe alte dezastre, a intrat joi seară în direct în emisiunea “Agentul VIP”. Aceasta a făcut afirmaţii crunte ce ne vizează ţara.

Conform spuselor clarvăzătoarei Maria Ghiorghiu, România este următoarea ţintă a teroriştilor de la ISIS. Cu puterile supranaturale pe care pretinde că le are, femeia susţine că ar fi auzit un dialog între doi terorişti ce plănuiau să atace un oraş din România care începe cu litera C.

“Pe 26 martie în zori am auzit un glas în care sigur va fi vorba despre România. Este unul dintre marile oraşe ale României unde au loc multe evenimente europene. Era un dialog între două glasuri bărbăteşti. Unul dintre ei întreba: ce cauţi tu în acest oraş? unde e? şi el a răspuns sarcastic: în Românica. Probabil erau glasurile a doi terorişti care vorbeau între ei. În acest oraş foarte mare vor fi mulţi oameni şi vor fi multe evenimente. Dacă autorităţile nu vor fi cu ochii în patru aceşti oameni îşi vor duce la capăt această idee criminală. Dacă până acum se tot ocolea subiectul cu asteroidul, pe 29 martie am auzit un glas care spunea că va cădea un asteroid şi l-am văzut cum a căzut într-o apă, probabil în ocean”, a mărturisit Maria Ghiorghiu, clarvăzător în direct la Antena Stars.
regtheer

Conform postării sale de pe blog, oraşul vizat de către teroriştii auziţi este Cluj Napoca.

Ultimele stiri