Acasă ACTUALITATE Comandantul NATO: Statul Islamic se raspandeste PRECUM CANCERUL printre refugiatii din Europa!

Comandantul NATO: Statul Islamic se raspandeste PRECUM CANCERUL printre refugiatii din Europa!

Refugiatii din Orientul Mijlociu si din nordul Africii „mascheaza miscarea” teroristilor si a criminalilor, afirma comandantul fortelor NATO in Europa, generalul Philip Breedlove, in opinia caruia gruparea terorista Stat Islamic „se raspandeste precum cancerul” in randul migrantilor, potrivit The Guardian.

Intr-o interventie in fata comisiei pentru fortele armate din Senatul american, Breedlove a afirmat ca membrii gruparii jihaidste „profita de caile de minima rezistenta, amenintand natiunile Europei si pe a noastra”.

Breedlove a acuzat campania de bombardamente a Rusiei in Siria, care are ca scop sustinerea regimului lui Bashar al-Assad, ca a „exacerbat puternic problemele”.

In opinia sa, aceste atacuri fara discriminare au menirea de a teroriza sirienii si de a-i „pune pe drumuri” spre tarile vecine si spre Europa.


Citeste si:

VIDEO SOCANT! POLITIA germana este acuzata de VIOLENTE si DURITATI la adresa refugiatilor!

Cum, Europa nu e Raiul pe Pamant?! Mii de refugiati SE INTORC acasa DEZAMAGITI!


Kremlin si regimul Assad intentioneaza, potrivit lui Breedlove, sa foloseasca migratia ca o arma pentru a slabi unitatea europeana si infrastructura acesteia. Generalul a sustinut ca gruparile nationaliste din Europa care se opun migratiei slabesc continentul.

De cand a preluat comanda in 2013, Breedlove a promovat o fortificare agresiva a Europei, declarand Rusia „o amenintare existentiala pe termen lung” pentru Statele Unite si sugerand ca America ar trebui sa faca mai mult pentru a-i contracara pe Assad si Statul Islamic in Siria.

Intrebat de presa daca isi poate sustine afirmatiile cu statistici, Breedlove a raspuns: „Nu va pot oferi o cifra a estimarii fluxului”.

Breedlove a precizat ca face o distinctie intre „criminalitate, teoristi si luptatori straini” si a adaugat ca a vazut stiri care cifreaza la 1.500 numarul luptatorilor care au revenit in Europa.

„Nu o sa discut cu dvs despre informatii”, a spus generalul, intr-o conferinta de presa, mentionand insa ca „multe (tari) spun ca vad planificarea care se deruleaza” pentru atacuri teroriste.

URMARESTE STIREA ZILEI!
Stirea Zilei Instagram
Articolul precedentFOTO – Dacia a prezentat la Geneva CEL MAI NOU MODEL Duster!
Articolul următorInca o companie GIGANT REFUZA sa mai plateasca publicitate la Antena 3!