COMPANIE SELECTA! Marian Vanghelie si Radu Mazare sunt COLEGI DE CELULA!

Marian Vanghelie si Radu Mazare sunt colegi de celula, informeaza B1 TV. Acestia au fost si colegi de partid. Cei doi impart aceeasi celula la arestul central sau „beciul domnesc”, cum l-a numit Radu Mazare.

MISOGINUL Mazare reclamat la CNCD pentru Mamaia Style4444
Atat Vanghelie, cat si Mazare au fost suspendati luni din functia de primar. Marian Vanghelie se afla in arestul central al Politiei Capitalei de mai bine de trei saptamani.

Inalta Curte a decis pe 14 martie arestarea preventiva a primarului Marian Vanghelie, in dosarul in care este acuzat de luare de mita pentru favorizarea firmelor omului de afaceri Marin Dumitru in atribuirea unor contracte de lucrari publice ale Primariei Sectorului 5. Marian Vanghelie este acuzat de procurorii DNA de abuz in serviciu, luare de mita si spalare de bani.

Radu Mazare, arestat preventiv in dosarul in care este acuzat ca a luat mita noua milioane de euro de la firme pe care le-ar fi sprijinit in obtinerea de autorizatii, a fost suspendat luni de catre prefectul judetului Constanta din functia de primar al Constantei, pe care o ocupa de 15 ani, anunta Mediafax.