Au aparut FALSII inspectori ANAF, care merg in control si cer SPAGA!

34

Doi barbati din Brasov s-au dat drept inspectori ai Fiscului si au incercat sa pacaleasca angajatii mai multor restaurante. Din fericire, nimeni nu a cazut in plasa lor, iar acum Politia e pe urmele lor, informeaza Digi24.

anafIn imaginile de supraveghere dintr-un local din Brasov se vede cum cei doi barbati se indreapta spre tejghea si cer documente, pretinzand ca vor sa controleze situatia fiscala a afacerii.

Insa ospatarul care era de serviciu nu avea acces la informatiile cerute, asa ca si-a sunat seful.

„Ne-a cerut registrul de casa. Nefiind in masura sa-l aratam noi, am chemat persoanele care se ocupa si cand au auzit acest lucru au zis ‘bine, o sa ne intoarcem mai tarziu’. Nu s-au mai intors”, a spus Adrian Ursei.

Scenariul s-a repetat si in alt local.

„Au cerut cu cineva din conducere, eu le-am spus ca nu este si sa sun, si cand eram cu telefonul la ureche au spus ca pleaca si revin. Si n-au mai venit. A ridicat si tonul la mine. Da, aveau un tupeu fantastic”, a spus Oana Balan, casier.

Din primele informatii, barbatii respectivi au cerut si spaga pentru a inchide ochii la pretinsele nereguli, insa angajatii nu s-au lasat pacaliti.

Sursa: Realitatea.net