Acasă ACTUALITATE Au aparut FALSII inspectori ANAF, care merg in control si cer SPAGA!

Au aparut FALSII inspectori ANAF, care merg in control si cer SPAGA!

34

Doi barbati din Brasov s-au dat drept inspectori ai Fiscului si au incercat sa pacaleasca angajatii mai multor restaurante. Din fericire, nimeni nu a cazut in plasa lor, iar acum Politia e pe urmele lor, informeaza Digi24.

anafIn imaginile de supraveghere dintr-un local din Brasov se vede cum cei doi barbati se indreapta spre tejghea si cer documente, pretinzand ca vor sa controleze situatia fiscala a afacerii.

Insa ospatarul care era de serviciu nu avea acces la informatiile cerute, asa ca si-a sunat seful.

„Ne-a cerut registrul de casa. Nefiind in masura sa-l aratam noi, am chemat persoanele care se ocupa si cand au auzit acest lucru au zis ‘bine, o sa ne intoarcem mai tarziu’. Nu s-au mai intors”, a spus Adrian Ursei.

Scenariul s-a repetat si in alt local.

„Au cerut cu cineva din conducere, eu le-am spus ca nu este si sa sun, si cand eram cu telefonul la ureche au spus ca pleaca si revin. Si n-au mai venit. A ridicat si tonul la mine. Da, aveau un tupeu fantastic”, a spus Oana Balan, casier.

Din primele informatii, barbatii respectivi au cerut si spaga pentru a inchide ochii la pretinsele nereguli, insa angajatii nu s-au lasat pacaliti.

Sursa: Realitatea.net

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos