31.4 C
București
marți, iunie 25, 2024
AcasăACTUALITATECritici dure la adresa lui Iohannis, pentru ca A PLECAT IN CONCEDIU!...

Critici dure la adresa lui Iohannis, pentru ca A PLECAT IN CONCEDIU! ”Nimeni nu SI-A PERMIS asta!”

in:

Stiri pe acelasi subiect

Ultimul gest al presedintelui, cel de a pleca intr-un concediu de Paste de 10 zile, in Madeira, ii aduce critici dure din partea lui Cristoiu.

carmen iohannis„Prea Mult Alesul, virit pe gitul românilor drept neamt, vrea sa ne traga pe sfoara mai ceva ca un jucator de Alba neagra. Pastele Catolic, de care a beneficiat bugetarul Klaus Iohannis, a avut loc in zilele de 5 si 6 aprilie 2015. Din 7 aprilie 2015, nici un bugetar, fie el si catolic, nu poate beneficia de vacanta de Pasti, fara a risca sa i se taie zilele de 7, 8, 9 si 10 aprilie din salariu. Socotind c-a avut zile libere de Pastele catolic si, evident, va avea zile libere si de Pastele ortodox (chiar daca ar veni la Cotroceni, n-ar avea cu cine sa lucreze, deoarece angajatii Administratiei prezidentiale beneficiaza de zilele libere de Pasti), Bugetarul numarul unu al Patriei si-a luat 10 zile libere de Pasti.

Dupa numai o suta de zile de presedintie, Klaus Iohannis si-a luat consoarta si-a sters-o in vacanta. Nu oriunde, ci intr-una din insulele de lux ale lumii: Madeira. Comunicatul ne asigura ca presedintele continua sa-si indeplineasca si in Madeira atributiile constitutionale. Asta inseamna ca, pe banii statului, Klaus Iohannis a luat cu el, in insula de lux din mijlocul Atlanticului, o armata de angajati care sa-i asigure protectia si legaturile secretizate cu tara.

Nici un presedinte postdecembrist nu si-a ingaduit sa-si ia vacanta de Pasti de o asemenea intindere – 10 zile – si cu atit mai putin nu si-a ingaduit vacante luxoase, in insule de nababi. Klaus Iohannis inscrie in Istoria postdecembrista o premiera”, scrie Cristoiu pe blogul personal.

Sursa: stiripesurse.ro

Ultimele stiri