Acasă ACTUALITATE Moise Guran RADE de propriul sef de la TVR! Cum a fost...

Moise Guran RADE de propriul sef de la TVR! Cum a fost posibil?

25

Moise Guran s-a distrat copios pe marginea declaratiilor facute ieri de Stelian Tanase, in cadrul unei pseudo-conferinte de presa (pseudo- pentru ca televiziunile private nu au avut acces, dupa principiul ca TVR trebuie sa faca un ban din prezentarea propriului faliment, harakiri in direct).

guran„Azi m-a surprins presedintele TVR, Stelian Tanase, care spune „Daca vine Fiscul si la noi?”, isi incepe Moise Guran tirul de ironii in emisiunea proprie de la TVR. „Ce sa faca, domnule presedinte, Fiscul la noi, sa caute bonul fiscal?!” se intreaba Moise Guran.

„Pe bune?!”, a reactionat realizatorul emisiunii BiziDay dupa ce Stelian Tanase si-a plans de mila ca TVR ar fi putut avea 500 de mil. euro in plus daca s-ar fi indexat taxa TV cu rata inflatiei in ultimii ani.

„Si cu 1 miliard de euro, domnule presedinte, TVR s-ar fi aflat in acelasi hal ca si acum. De ce? Pentru ca asa se administreaza banii la stat. Eu sunt de 5 ani in TVR, iar Stelian Tanase este de un an. Pana acum am schimbat vreo 3 sau 4 presedinti. Stelian Tanase face ce au facut si ceilalti presedinti inaintea lui: Domne, sa creasca taxa, sa ne stearga datoriile… Stelian Tanase nu intelegeca un presedinte al unei televiziuni publice nu se poate declara surprins ca la anul e campionat european de fotbal… Stici ce audiente a avut ultimul campionat mondial? Ceva senzational. Si nici nu costa foarte mult…”

Este o rusine ca Televiziunea nationala este in topul datornicilor la stat, a mai spus Guran, care a precizat ca nu e platit din bani publici.

Restul comentariului de zile mari pe Biziday.ro.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos