Prima imagine cu Patrick Sondheimer, pilotul Germanwings CARE A INCERCAT sa opreasca DEZASTRUL!

Memorialul dedicat membrilor echipajului include fotografii ale acestora, printre care se afla şi prima imagine cu capitanul Patrick Sondheimer (n.r. prima fotografie din stanga), informeaza Daily Mail.

Clipboard01Langa fotografia capitanului se afla şi cea a copilotului Andreas Lubitz, care a prabuşit intenţionat avionul Airbus A320 in Alpii francezi.

Procurorii francezi spun ca Andreas Lubitz, copilotul avionului, a prabuşit intenţionat aeronava, el profitand de ieşirea pentru scurt timp a capitanului din carlinga pentru a inclina aeronava pe o traiectorie de prabuşire.

Potrivit Bild, primele 20 de minute de zbor au fost marcate de discuţii banale intre pilotul Patrick S. şi copilotul Andreas Lubitz. Capitanul ii explica lui Lubitz ca nu a avut timp sa mearga la toaleta la plecarea din Barcelona. La ora 10.27, pilotul ii cere lui Lubitz sa pregateasca aterizarea la Düsseldorf. Acesta din urma ii raspunde: „Sper”, „Vom vedea”.

Pilotul iese din carlinga pentru a merge la toaleta, iar avionul incepe sa coboare. Dupa cateva minute se aude un „zgomot puternic” ca şi cum cineva incearca sa intre in carlinga, scrie Bild. Apoi se aude vocea pilotului: „Pentru numele lui Dumnezeu, deschide uşa!”. Pe fundal, pasagerii incep sa ţipe, afirma cotidianul. Pilotul incearca in mod evident sa deschida uşa cu toporul. Apoi striga: „Deschide nenorocita asta de uşa!”.

In jurul orei 10.40, avionul Airbus atinge un versant şi se aud ţipetele pasagerilor. Acestea sunt ultimele zgomote de pe inregistrare, scrie Bild. La scurt timp dupa aceea, avionul loveşte in plin un versant la viteza de 700 de kilometri pe ora şi este pulverizat la impact.

Sursa: Mediafax.ro