International

CONFLICTELE din UCRAINA iau avans! Mai multi barbati INARMATI au intrat in primaria din Donetk! Gruparile armate proruse au LIBER pentru a UCIDE! VIDEO

Conflictele din Ucraina iau avans dupa ce mai multi barbati inarmati si cu cagule au intrat sediul primariei din Donetk, iar doi militari ucraineni au fost capturati de persoane necunoscute inarmate.

Gruparile armate proruse din estul Ucrainei au ordinul de a „deschide focul pentru a ucide”, au declarat miercuri serviciile speciale ucrainene.

„Conversatiile interceptate intre sabotorii rusi arata ca actiunile de sabotaj din estul Ucrainei sunt coordonate de ofiterii de informatii militare ruse care dau ordine cinice de a trage pentru a ucide militari ucraineni”, a declarat serviciul de presa al SBU, intr-un comunicat.

Guvernul de la Kiev a trimis marti forte armate impotriva rebelilor prorusi din estul Ucrainei, unde o serie de revolte au fost initiate de mai multe zile de militanti care cer organizarea unui referendum in vederea autonomiei regiunilor rusofone, in cadrul Ucrainei, sau alipirea la Rusia.

Un grup format din circa 20 de barbati inarmati si cu cagule a intrat miercuri dimineata in primaria din Donetk, in estul Ucrainei, a constatat un corespondent al AFP aflat la fata locului.

Persoanele necunoscute nu impiedica angajatii sa intre si sa iasa din cladire si afirma ca au ca unica revendicare organizarea unui referendum privind „federalizarea” Ucrainei. Insurgenti separatisti ocupa din 6 aprilie sediul administratiei regionale din Donetk, al carui control l-au preluat in timpul manifestatiilor, inainte de a proclama o „republica suverana a Donetk”.

Loading...

Sursa: mediafax.ro

Loading...

Ultimele stiri

Spre TOP