Connect-R s-a despartit de iubita sa, Diana

connect-rConnect-R si iubita sa, Diana Georgescu, au pus capat relatiei lor, desi aveau planuri de casatorie.

Desi pareau extrem de fericiti, iar cantaretul avea numai cuvinte de lauda despre iubita sa, pe care o numea „perfecta pentru mine”, cei doi au hotarat sa puna capat relatiei, scrie cancan.ro.

Ruptura s-ar fi produs acum o saptamana, iar motivul ar lipsa intelegerii si faptul ca petreceau prea putin timp impreuna, din cauza programului prea incarcat al cantaretului, potrivit unei surse apropiate acestora.

Connect-R si Diana s-au logodit acum doi ani, insa au amanat nunta din cauza lipsei de timp, artistul fiind mai mereu in concerte, iar Diana petrece foarte mult timp la jobul ei, de organizator de evenimente.

Potrivit aceleiasi surse, Connect-R ar fi compus si o melodie, „La revedere”, sugestiva in acest sens, insa cantaretul a negat ca ar exista o astfel de piesa: „Este o mare aiureala. Nu exista asa ceva”.

Artistul a confirmat despartirea, insa spune ca separarea nu este una definitiva. „Da, este adevarat. Ne-am despartit. Nu ne-am despartit definitiv. Am luat o pauza pentru a ne reevalua sentimentele. Mai mult nu pot sa spun”, a declarat cantaretul.