18.8 C
București
duminică, iunie 23, 2024
AcasăStirea zileiSodoma si Gomora e aproape: Doi copii romani au fost luati din...

Sodoma si Gomora e aproape: Doi copii romani au fost luati din familie pentru a ajunge in mainile unui cuplu gay!

in:

Stiri pe acelasi subiect

Copiii unei familii de români, cetățeni ai țării noastre, au fost dați spre adopție unui cuplu britanic de homosexuali. Decizia a fost luată de un tribunal de la Londra și este definitivă. Potrivit Flux24.ro, părinții micuților de 8 ani, respectiv 5 ani, s-au stabilit în Marea Britanie din 2007.

În anul 2014, ei au pierdut un proces cu protecția copilului din Regatul Unit și, de atunci, nu și-au mai putut vedea copiii. Ulterior, fata (8 ani) și băiețelul (5 ani) au fost dați spre adopție și au fost preluați de un cuplu homosexual.

La proces a asistat și Ben Oni Ardelean, senatorul PNL care s-a implicat și în cazul Bodnariu. Inițial, lui nu i s-a permis accesul în sala de judecată, dar ulterior autoritățile din Marea Britanie au acceptat ca el să fie prezent în fața judecătorilor, însă cu o condiție: să nu ia cuvântul.

Totuși, Ardelean avea mandat din partea Camerei Senatorilor să ia cuvântul în fața tribunalului.

 

Senatorul roman, Ben Oni Ardelean scrie pe pagina sa Facebook despre abuzurile savarsite de catre Instanta din Marea Britanie la adresa familiei Barbu, dar si la adresa sa, si a diplomatilor romani, care au rolul de a-si proteja proprii cetateni:

„Londra, UK – am participat la procesul de la Central Family Court, judecat de Hughes QC, Sala 26, proces de incredintare spre adoptie a copiilor lui Florin Barbu si Racolta. Andy (5 ani) si Diana ( 8 ani) au fost preluati in custodie acum doi ani, iar de un an se afla in plasament la un cuplu de acelasi sex.

NU am fost lasat sa zic nimic in fata instantei, chiar daca mama si avocatul tatalui au pledat pentru asta. Dupa lungi deliberari abia am fost lasat in sala. Totusi, dupa alte deliberari intense, instanta a permis sefei sectiei consulare sa vorbeasca, avand o pledoarie excelenta si foarte profesionista.

Practic, dupa alti doi ani, statul Roman cerea acelasi lucru: stramutarea cauzei in Romania si oferirea posibilitatii ca autoritatile romane competente sa preia cazul. Pronuntarea de la ora 15 a fost una negativa, inacceptabila din punctul meu de vedere. Cum sa dai copiii cetateni doar romani in adoptie unor straini, stiind ca adoptia internationala este interzisa in Romania, iar mai mult si unui cuplu de homosexuali din Anglia?

Identitatea religioasa (copiii fiiind botezati ortodocsi), limba si cultura, sunt astfel reinterpretate dubios sub o conceptualizare arbitrara a „binelui superior al copilului”. Cazul trebuie sa mearga la CEDO fiindca dreptatea si adevarul trebuie sa triumfe!”, a scris senatorul Ardelean pe pagina personala de facebook..

Autoritatile din Marea Britanie nu au facut abuz doar impotriva acestei famili, ci si impotriva delegatiei de politicieni romani, care s-au deplasat de urgenta, in al 12-lea ceas, In Marea Britanie, cu scopul de a-si apara proprii cetateni. Au interzis unui senator roman accesul in sala de judecata, apoi i-au permis accesul.

De ce există atâtea discuţii despre homosexuali? De ce atâtea controverse între un grup minor de oameni (homosexualii) şi restul societăţii? De ce se face un marş al homosexualităţii în Bucureşti iarăşi?

”Pentru că ceea ce promovează ei este împotriva firii, este anormal, şi anormalitatea ne afectează pe toţi. De ce homosexualii nu sunt acceptaţi de societate? Pentru că faptele lor nu se găsesc ca bine comun în conştiinţa noaastră, în cultura şi societatea românească şi în întreaga lume. Pentru un popor creştin-ortodox de 2000 de ani, cu zeci de mii de biserici şi sute de mănăstiri, marşul homosexualilor este o sfidare şi un afront adus întregii noastre istorii”, explica ortodoxiatinerilor.ro.

Ultimele stiri