10 C
București
duminică, aprilie 21, 2024
AcasăStirea zileiDumitru Dragomir CONDAMNAT la 7 ani de inchisoare cu executare!

Dumitru Dragomir CONDAMNAT la 7 ani de inchisoare cu executare!

in:

Stiri pe acelasi subiect

Mitica Dragomir a fost condamnat joi de Tribunalul Bucuresti – in prima instanta – la 7 ani de inchisoare pentru evaziune fiscala si spalare de bani intr-un dosar legat de drepturile de televizare a meciurilor din Liga Profesionista de Fotbal, anunta Digi 24.

In 13 iunie, Dumitru Dragomir (fost conducator al LPF) si Mircea Sandu (fost presedinte al FRF) au fost condamnati de Tribunalul Bucuresti la cate trei ani de inchisoare cu suspendare in dosarul „Dezafilierii Universitatii Craiova”. Decizia nu este insa una definitiva, ea poate fi atacata prin apel.

Potrivit deciziei Tribunalului, citata de agentia Mediafax, Dumitru Dragomir este obligat sa plateasca in solidar cu alte doua parti din dosar, despagubiri de 1.300.320 de lei iar impreuna cu aceleasi doua parti dar si cu LPF 12.102.648 de lei. Hotararea poate fi atacata cu apel.

Fostul sef al LPF, Dumitru Dragomir, a fost trimis in judecata, alaturi de peste 40 de persoane, pentru evaziune, delapidare si spalare de bani, cu un prejudiciu de circa 5,4 milioane de euro, Dragomir fiind acuzat si de nereguli in legatura cu vanzarea drepturilor TV pentru meciuri de fotbal.

”Sunt total nevinovat, dar am mai multe dosare. Vor să mă bage la pușcărie. Nu e definitivă decizia. Vedem despre ce este vorba și cu asta am terminat. O să văd motivația, avem dreptul la recurs. Asta e”, a susținut Dragomir pentru B1 TV.

Ultimele stiri