24.5 C
București
miercuri, iulie 24, 2024
AcasăStirea zileiSolutie de avarie! Conducerea FRF a stabilit cine va fi noul antrenor...

Solutie de avarie! Conducerea FRF a stabilit cine va fi noul antrenor al nationalei Romaniei!

in:

Stiri pe acelasi subiect

Hop si Ciolacu sa se pozeze cu nationala dupa calificare

Romania este deja calificata la turneul final din Germania,...

Dezamăgire natională! România are șanse scăzute să se mai califice la Campionatul European

Belraus-România a fost o partidă dezamăgitoare, mai ales pentru...

Mihaila, dupa ce a salvat Romania in fata Elvetiei: Dacă aveaţi alţii, de ce nu chemaţi alţii? Ăștia suntem, alții nu aveți!

Valentin Mihăilă, autorul celor două goluri ale României în meciul cu Elveţia de...

Un Comitet de Urgență al FRF (format din Răzvan Burleanu, președintele FRF, Gino Iorgulescu, șeful LPF, și Octavian Goga, vicepreședintele FRF), unde s-a ajuns a concluzia că soluția cea mai la îndemână și cea mai ieftină – principalul criteriu în alegerea noului selecționer este cel financiar – este Ionuț Badea, relatează Libertatea.

Inițial, Burleanu l-a vrut pe Viorel Moldovan, dar acesta a semnat deja cu AJ Auxerre. În aceste condiții, Burleanu s-a reorientat către alt „secund” al lui Anghel Iordănescu, Ionuț Badea.

Fost mijlocaș modest, Badea, acum în vârstă de 40 de ani, a antrenat mai multe formații – Internațional Pitești, FC Argeș, FC Vaslui, „U” Cluj, FC Brașov, Oțelul Galați -, dar n-a avut niciun rezultat notabil. Oficial, Comitetul de Urgență s-a reunit pentru a discuta situația echipei naționale Under 21, dar s-a vorbit despre soluția Ionuț Badea la naționala mare.

Ionuț Badea (primul din stânga) e favorit să-i ia locul lui Iordănescu

Ionuț Badea (primul din stânga) e favorit să-i ia locul lui Iordănescu

Conform jurnaliștilor de la ”Kicker” prezenți la Euro, acum două zile, FRF a primit refuzul tehnicianului Bruno Labbadia, căruia i-a pus pe masă un salariu de 360.000 de euro pe an. Labbadia și-a prelungit înțelegea cu Hamburger SV.

În calcul este luată și soluția Costel Gâlcă, fost la Espanyol. ”Se negociază cu mai mulți antrenori!”, a afirmat oficialul federal Marcel Pușcaș, în această seară.

Ultimele stiri