24.5 C
București
miercuri, iulie 24, 2024
AcasăDivertismentComentariul zileiConsiliera lui Iohannis ISI BATE JOC de romanii din strainatate! ”Sa le...

Consiliera lui Iohannis ISI BATE JOC de romanii din strainatate! ”Sa le punem internet la sate, sa isi vada GAINILE prin fata bisericii!”

in:

Stiri pe acelasi subiect

Unul dintre oamenii lui Klaus Iohannis face declaraţii uluitoare la adresa românilor din mediul rural. Sandra Pralong, consilierul preşedintelui României pentru românii din străinătatea uimit, dar a şi supărat pe toată lumea.

 «Mă încântă iniţiativa domnilor miniştri. În primul rând internet în sate, poate că punem camere de luat vederi în faţa obiectivelor în fiecare sat, ca românii din străinătate să-şi vadă găina care trece prin faţa bisericii. Nu vă daţi seama ce ataşament ar crea această legătură extraordinară», a spus Sandra Pralong la evenimentul“Diaspora românească, vector de dezvoltare”, desfăşurat la Palatul Cotroceni.
Marius Bostan, ministrul Comunicaţiilor, tocmai declarase:
«În ţara noastră avem o infrastructură bună, de comunicaţii, una din cele mai bune viteze de internet din lume. Deci putem spune că aici avem autostrăzi. Continuăm cu autostrăzile şi vom duce reţele de nouă generaţie de bandă largă în acest an în peste 780 de sate din România.Este un proiect de anvergură, este un proiect finanţat din bani europeni care [!!! – n.red.] am reuşit să-l stabilizăm, care [!!! – n.red.] am reuşit – era un proiect părăsit, cumva – şi am reuşit să-l punem în funcţiune şi sper ca până în luna octombrie să avem internet de nouă generaţie în peste 780 de sate din România.»

Potrivit Eurostat, 38,1% din locuinţele din România au toaletele în curte, media europeană fiind de 2,7%. Multe din satele româneşti nu au apă, drumurile nu sunt asfaltate, asistenţa sanitară este precară. Camerele web cu transmisie live din sate nu vor putea transmite şi aceste detalii, spune jurnalulromanesc.

Ultimele stiri