Acasă ACTUALITATE Consilierul lui IOHANNIS acuzat de CORUPTIE! S-a prezentat la DNA!

Consilierul lui IOHANNIS acuzat de CORUPTIE! S-a prezentat la DNA!

George Scutaru, fostul consilier al lui Iohannis, a venit vineri la DNA, fiind citat pentru a fi audiat intr-un dosar care vizeaza fapte de coruptie.

scutaruGeorge Scutaru a ajuns la sediul Directiei Nationale Anticoruptie in jurul orei 10.00 si nu a vrut sa spuna in ce dosar a fost citat si in ce calitate va da declaratii in fata anchetatorilor.

Potrivit unor surse judiciare, George Scutaru ar fi fost citat sa dea declaratii intr-un dosar in care este vizat presedintele suspendat al Consiliului Judetean Buzau, Cristinel Bigiu.

George Scutaru, fost lider al deputatilor PNL, a fost jurnalist pâna in 1998, când a devenit consilier al presedintelui ApR, Teodor Melescanu, formatiune politica la care si-a depus si adeziunea. In 2001, Scutaru devine membru al PNL, in urma fuziunii cu ApR, si obtine in 2002 functia de presedinte al Biroului Politic Teritorial PNL Buzau. Din 2010 si pâna anul acesta a condus organizatia judeteana a PNL Buzau. Scutaru a detinut trei mandate consecutive de deputat si s-a specializat in probleme de securitate, dupa ce a absolvit Facultatea de Istorie la Universitatea Bucuresti.

In decembrie 2014, George Scutaru a fost numit de Klaus Iohannis in functia de consilier prezidential pentru securitate nationala.

In 6 martie, presedintele Klaus Iohannis a semnat decretul pentru eliberarea din functia de consilier prezidential pentru securitate nationala a lui George Scutaru, seful statului spunând ca acesta a demisionat din motive personale.

Sursa: Gandul.info

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos
Articolul precedentANI verifica averea guvernatorului BNR, Mugur Isarescu, in urma unei sesizari
Articolul următorRomani arestati in Spania in timp ce VINDEAU un BEBELUS cu 5000 de euro