27.1 C
București
vineri, iulie 19, 2024
AcasăStirea zileiConstantaConstanta: O tanara de 22 de ani a batut patru politisti si...

Constanta: O tanara de 22 de ani a batut patru politisti si trei agenti de securitate

in:

Stiri pe acelasi subiect

Mamaia, premiul special pentru cea mai bună statiune de pe litoral

Stațiunea MAMAIA a luat premiu special pentru cea mai...

Rusia plănuiește acte teroriste și de sabotaj în Uniunea Europeană

Agențiile de informații ale statelor europene au fost informate...

Chițac nu are probleme la Constanța. Sondajele îl dau câștigător detașat

Actualul primar al municipiului Constanţa Vergil Chiţac (PNL) conduce...

Crima cu tenta politica in cartierul Aviatiei din Bucuresti

Scene de groaza in cartierul Aviatiei din Bucuresti unde...

O tanara de 22 de ani din Constanta a fost arestata preventiv pentru mai multe infractiuni de ultraj, lovire sau alte violente si tulburarea linistii si ordinii publice dupa ce, la sfarsitul saptamanii trecute, a provocat un scandal intr-un bar, lovind nu mai putin de noua persoane, intre care si agenti de paza si politisti. 

Potrivit rechizitoriului intocmit de procuri ai Parchetului de pe langa Judecatoria Constanta, in timp ce tanara se afla in barul SC Jack Pot SRL de pe strada Gladiolei din Constanta, in urma unui conflict spontan cu una dintre angajatele care serveau in local, a tras-o pe aceasta de par si a lovit-o cu pumnii si picioarele si, totodata, a aruncat cu un pahar inspre o alta persoana, aceasta fiind lovita in zona capului. In acest context, prima persoana agresata a apasat butonul de panica, iar dupa sosirea agentilor de securitate din cadrul unei societati private, inculpata l-a muscat pe unul dintre ei de antebratul stang, pe altul l-a lovit cu piciorul in cap, iar pe al treilea l-a lovit cu piciorul in testicule.

„In acest timp, la fata locului au venit trei lucratori din cadrul Politiei Locale Constanta, iar in momentul in care s-a incercat imobilizarea inculpatei si ulterior imobilizarii si incatusarii, aceasta a zgariat-o cu unghiile pe antebratul stang pe persoana vatamata R.A.M., politist local, si a lovit-o totodata cu capul in zona pometelui stang”, au aratat procurorii in rechizitoriu.

La fata locului a fost solicitata si interventia unui echipaj de politie nationala care a ajutat la introducerea in autospeciala politiei locale a inculpatei, iar dupa conducerea la sediul Politiei Locale Constanta, in timp ce se aflau in interior, aceasta a lovit-o cu piciorul in mana pe o politista de la IPJ Constanta.

Ulterior, in timp ce se afla tot in interiorul sediului Politiei Locale Constanta, inculpata a mai lovit doi dintre politistii locali aflati in incinta, pe unul cu piciorul in zona abdomenului, iar pe celalalt cu picioarele in zona membrelor inferioare.

„La un moment dat, inculpata a fost condusa la sediul Sectiei 4 Politie Constanta, ocazie cu care s-a solicitat si interventia unui echipaj medical avand in vedere starea de nervozitate si agitatie excesiva a acesteia, existand suspiciunea ca a consumat substante cu efect psihotrop. In timp ce era introdusa in ambulanta si asezata pe targa, inculpata a lovit-o din nou cu picioarele in stomac si piept pe politista de la IPJ Constanta”, au mai transmis anchetatorii.

De asemenea, pe tot parcursul derularii evenimentelor, ea a amenintat toate persoanele mentionate anterior, le-a adresat injurii si cuvinte jignitoare si le-a scuipat.

Pe numele tinerei a fost emis un mandat de arestare preventiva, pentru o perioada de 30 de zile, in baza caruia aceasta a fost depusa la Centrul de Retinere si Arestare Preventiva Constanta. Cercetarile vor fi efectuate in continuare de catre procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe langa Judecatoria Constanta.

Comunicatul Parchetului Judecatoriei Constanta

„La data de 13.09.2020, procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe langa Judecatoria Constanta a formulat propunere de arestare preventiva pentru 30 zile a inculpatei I.L.I., in varsta de 22 ani, cercetata pentru comiterea a:

– 4 (patru) infractiuni de ultraj, fapte prevazute si pesepsite de art. 257 alin. 1 si 3 Cod Penal, in referire la infractiunea de lovire sau alte violente, fapta prevazuta si pedepsita de art. 193 alin. 1 Cod Penal,

– 2 (doua) infractiuni de lovire sau alte violente, fapte prevazute si pedepsite de art. 193 alin. 1 Cod Penal, si

– o infractiune de tulburarea ordinii si linistii publice, fapta prevazuta si pedepsita de art. 371 Cod Penal, toate cu aplicarea art. 38 alin. 1 Cod Penal.

Propunerea Parchetului de pe langa Judecatoria Constanta a fost admisa de judecatorul de drepturi si libertati din cadrul Judecatoriei Constanta, fiind emis pe numele inculpatei I.L.I. mandatul de arestare preventiva, in baza caruia aceasta a fost depusa la Centrul de Retinere si Arestare Preventiva Constanta.

In concret, in urma probatoriului administrat, in sarcina persoanei anchetate se retin urmatoarele:

– in data de 11.09.2020, in jurul orei 21:20 numita I.L.I., in timp ce se afla in incinta unui local din mun. Constanta, in urma unui conflict spontan cu persoana vatamata D.M.D., a tras-o pe aceasta de par, si a lovit-o cu pumnii si picioarele, totodata aruncand cu un pahar inspre persoana vatamata B.S.G., aceasta fiind lovita cu paharul in zona capului. In acest context, persoana vatamata D.M.D. a apasat butonul de panica, iar dupa sosirea agentilor de securitate, inculpata I.L.I. l-a muscat de antebratul stang pe martorul U.C., l-a lovit cu piciorul in cap pe martorul C.N.V., iar pe martorul A.R.M. l-a lovit cu piciorul in testicule, toti trei agenti de securitate in cadrul unei societati private.

In acest timp, la fata locului au venit trei lucratori din cadrul Politiei Locale Constanta, iar in momentul in care s-a incercat imobilizarea inculpatei si ulterior imobilizarii si incatusarii, aceasta a zgariat-o cu unghiile pe antebratul stang pe persoana vatamata R.A.M., politist local, si a lovit-o totodata cu capul in zona pometelui stang.

La fata locului a fost solicitata si interventia unui echipaj de politie nationala care a ajutat la introducerea in autospeciala politiei locale a inculpatei I.L.I., iar dupa conducerea la sediul Politiei Locale Constanta, in timp ce se aflau in interior aceasta a lovit-o cu piciorul in mana pe persoana vatamata U.V., politist national.

Ulterior acestui eveniment, in timp ce se afla tot in interiorul sediului Politiei Locale Constanta, inculpata I.L.I. l-a lovit cu piciorul in zona abdomenului pe martorul M.G.C., politist local, iar la scurt timp a lovit-o cu picioarele in zona membrelor inferioare pe martora C.O.R., politist local.

La un moment dat, inculpata I.L.I. a fost condusa la sediul Sectiei 4 Politie Constanta, ocazie cu care s-a solicitat si interventia unui echipaj medical avand in vedere starea de nervozitate si agitatie excesiva a acesteia, existand suspiciunea ca a consumat substante cu efect psihotrop. In timp ce era introdusa in ambulanta si asezata pe targa, inculpata I.L.I. a lovit-o din nou cu picioarele in stomac si piept pe persoana vatamata U.V., politist national.

De asemenea, pe tot parcursul derularii evenimentelor, inculpata I.L.I. a amenintat toate persoanele mentionate anterior, le-a adresat injurii si cuvinte jignitoare si le-a scuipat.

Cercetarile vor fi efectuate in continuare de catre procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe langa Judecatoria Constanta, urmand ca la finalizarea acestora sa fie dispusa o solutie in cauza fata de inculpata I.L.I..

Masurile dispuse in cauza reprezinta o etapa a procesului penal, conform Codului de procedura penala, si nu infrang in niciun fel principiul prezumtiei de nevinovatie de care beneficiaza persoanele supuse cercetarilor.”

Ultimele stiri