Acasă Constanta Un cunoscut fost primar si actual candidat a murit dupa ce s-a...

Un cunoscut fost primar si actual candidat a murit dupa ce s-a inecat la masa cu mancare

82

În vârstă de 59 de ani, Marian Iordache a decedat duminică seara, după ce s-a înecat la masă. Potrivit informațiilor din presa locală, el s-ar fi înecat cu pepene. Soția sa ar fi încercat să-l ajute, aplicând procedura specifică în astfel de situații  însă la sosirea echipajului medical, politicianul se afla în stop-cardiorespirator.

Marian Iordache a fost primarul Medgidiei între 2008-2016, iar în prezent era consilierul primarului din Cernavodă, Liviu-Cristian Negoiță.

De asemenea, el era și candidat pe listele PNL pentru un mandat de consiler județean, la alegerile din 27 septembrie.

Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Constanţa a transmis că duminică, poliţişti din cadrul Poliţiei municipiului Medgidia au fost sesizaţi de către un echipaj al Serviciului de Ambulanţă despre faptul că un bărbat, de 59 de ani, din municipiu, a decedat, ca urmare a înecarii acestuia cu alimente în timpul mesei. Și reprezentanţii Serviciului Judeţean de Ambulanţă au precizat că duminică seara a fost primit un apel la 112 care anunţa că un bărbat din Medgidia s-a înecat cu un bol alimentar. Operatoarea care a preluat apelul a sfătuit familia să-i facă bărbatului manevra Heimlich, care se aplică în astfel de cazuri, şi a trimis un echipaj la adresa respectivă. În momentul când au ajuns cadrele medicale la faţa locului, bărbatul se afla în stop cardiorespirator, relatează news.ro.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos