Acasă Stirea zilei Continental continua investitiile la Timisoara

Continental continua investitiile la Timisoara

41

Grupul „Continental” va extinde fabrica Automotive din Timisoara cu o noua hala de productie. Investitia, de 6 milioane de euro, este necesara in conditiile in care activitatile de productie in domeniul electronicelor pentru masini sunt in continua crestere. Fabrica din Timisoara a fost deschisa in octombrie 2006 si, de la inceputul productiei in ianuarie 2007, a livrat 20 de milioane de produse, catre 20 de clienti in 50 de tari. Se preconizeaza ca noua hala sa fie terminata in ianuarie 2013, generand 400 de noi locuri de munca in urmatorii 2 ani, la cele 700 deja existente.

„In ultimii 5 ani activitatile noastre au crescut constant pe baza competentelor noastre locale foarte bune, datorita flexibilitatii si calitatii si vom continua pe acest drum si pe viitor. Le muntumim angajatilor nostri pentru angajament si echipei de management pentru eforturile depuse in atingerea acestui tel”, ne-a declarat managerul fabricii, dr. Robert Keszte.

Cu o cifra de afaceri de 30,5 miliarde de euro in 2011, Continental se numara printre cei mai importanti furnizori pentru industria auto la nivel mondial. Are 164.000 de angajati in 46 de tari. Pana acum, Continental a investit peste 575 de milioane de euro in activitatile din Romania.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos