1 coraCora este primul retailer care va introduce din vara conceptul „drive-through hypermarkets”, mai exact clientii din Bucuresti isi vor putea comanda produsele pe internet pentru a le ridica ulterior de la magazin.

La 13 ani de cand conceputul de „drive-through hypermarkets” a patruns pe piata franceza, un retailer prezent pe plan local va oferi un astfel de serviciu si in Romania. Cora, parte a grupului belgian Louis Delhaize, va oferi clientilor posibilitatea de a-si comanda produsele online, urmand sa le ridice ulterior la ora aleasa de la un anumit magazin Cora. Proiectul, ce poarta denumirea de coradrive.ro, va fi functional din vara acestui an, iar pentru inceput va intra in sistem un singur magazin pilot din Bucuresti, de unde clientii isi vor putea ridica coletul cu produsele comandate pe internet. Potrivit oficialilor companiei, unitatea pilot va fi anuntata ulterior. Majoritatea produselor care vor putea fi achizitionate in acest mod vor fi alimentare. De asemenea, oficialii companiei ne-au declarat ca preturile produselor comandate online vor fi identice cu cele din magazin si nu se va achita nicio taxa in plus fata de costul produselor cumparate.

Cora a facut primii pasi spre aceasta nisa inca din 201,0 cand a lansat Cora Digital, un site unde iti poti rezerva anumite produse electrice si electrocasnice pentru a le ridica ulterior de la hipermarket.

Sursa: economica.net