Acasă ACTUALITATE Corneliu Vadim Tudor AR FI FOST UCIS! Vezi ce ANCHETA avea in...

Corneliu Vadim Tudor AR FI FOST UCIS! Vezi ce ANCHETA avea in desfasurare si pe cine ar fi VIZAT!

66
Corneliu Vadim Tudor avea in desfasurare o ancheta importanta, de la care i s-ar fi tras sfarsitul, scrie presa nationala.

„Cum ai vândut dumneata şi surorile tale o societate plină de datorii la un irakian care nu există? Vrei toate rudele în puşcărie?”, stătea scris în mesajul pe care Vadim l-ar fi primit.

La începutul lunii august, Corneliu Vadim Tudor a făcut plângere penală pentru că a fost ameninţat printr-un sms.

Moartea fulgeratoare a lui Corneliu Vadim Tudor a atras atentia si amatorilor de conspiratii. Corneliu Vadim Tudor s-a stins fulgerator, la doua zile dupa ce fusese vazut in public, la un eveniment care a avut loc la Ambasada Rusa. Tribunul nu parea bolnav si nici suferind, asa ca nimeni nu se gandea ca peste doar doua zile, tribunul va ajunge pe mana doctorilor care nu vor mai putea sa-i salveze viata.

Pornind de la ideea ca Vadim a deranjat foarte mult prin violenta limbajului sau, autorii site-ului crestin saccsiv.wordpress.com acrediteaza ideea ca politicianul ar fi fost lichidat. Autorul articolului pune cap la cap cateva informatii care au circulat in ultima vreme in randul preotimii si le coroboreaza cu unele atacuri ale tribunului la adresa „capeteniilor Bisericii Ortodoxe Romane” si a unor organizatii considerate oculte.


 

Citeste si:

ADEVARATUL MOTIV al mortii lui Corneliu Vadim Tudor!

Corneliu Vadim Tudor in urma cu cateva zile: Moartea este o prostie! Oamenii se intorc din moarte…


 

O personalitate din zona manastirilor, care doreste sa-si pastreze anonimatul, nu exclude ipoteza. Iata doua texte care mi le-a trimis pe e-mail, dintre care ultimele postari au aparut pe Facebook, pe contul CVT: Cateva intrebari la adresa capeteniilor Bisericii Ortodoxe Romane? Va e mila de arabii pagani, dar nu va pasa de milioanele de romani pribegi prin lumea larga? L-ati abandonat pe Iisus pentru Allah si pe Brancoveanu pentru Osama Bin Laden? Biblia spune sa fim milostivi, dar nu sinucigasi. (…) In urmatoarea perioada, eu si PRM vom organiza un mare miting si mars de protest impotriva invaziei barbare si impotriva amenajarii marelui focar de infectie: Moscheea Mamut…”, scrie saccsiv.wordpress.ro, citand cateva postari ale poetului.

In acelasi articol este amintita o poezie in care Vadim infiera masonerie, o organizatie cu caracter secret acuzata ca doreste instaurarea Noii Ordini Mondiale: „Ce-ti doresc eu tie, dulce Romanie / Scapa de masonerie! / Numai neamuri proaste, smecheri, impostori / Toti sunt Mari Maestrii (in a trage sfori)”.

„Moartea sa survine intr-un moment oportun pentru maestrii haosului. Cu cat mai mult cu cat o alta voce, cea a lui Gigi Becali tace. Asadar chiar daca nu sunt adeptul, teoretic, nici nu pot exclude ipoteza eliminarii sale”, incheie autorul articolului.

Citește mai multe AICI

content-image

content-image

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos