25.8 C
București
marți, iunie 18, 2024
AcasăACTUALITATEUn judecator REFUZA dosarul lui Victor Ponta! A invocat o INCOMPATIBILITATEA!

Un judecator REFUZA dosarul lui Victor Ponta! A invocat o INCOMPATIBILITATEA!

in:

Stiri pe acelasi subiect

Procurorii DNA au disjuns cauza privind conflictul de interese in cazul premierului Victor Ponta, deoarece vizeaza si alte persoane fata de care nu s-au finalizat cercetarile, au declarat vineri pentru Agerpres surse judiciare. 

Potrivit surselor citate, cauza a fost disjunsa pentru a se face in continuare cercetari in legatura cu imprejurarea comiterii acelor presupuse fapte in care sunt implicate si alte persoane, scrie Hotnews.ro.

Parlamentul a respins, la inceputul lunii iunie, solicitarea sefului DNA de incepere a urmaririi penale fata de premierul Victor Ponta pentru trei infractiuni de conflict de interese.

Judecatoarea Cristina Rotaru de la Inalta Curte de Casatie si Justitie, careia i-a fost repartizat dosarul premierului Victor Ponta, a facut cerere de abtinere pe motiv de incompatibilitate.


Citeste si:

E chiar atat de NAIV! Ponta a trimis ANAF-ului documente COPY-PASTE din actele ANGAJATILOR lui Dan Sova!

Premierul Victor Ponta TRIMIS IN JUDECATA, alaturi de Dan Sova! Amandoi risca ANI GREI DE INCHISOARE!


Cererea sa a fost aprobata, iar dosarul va fi repartizat aleatoriu altui judecator.

„Admite declaratia de abtinere, constata incompatibilitatea si stabileste ca doamna judecator nu va participa la judecarea cauzei ce formeaza obiectul dosarului nr. 3407/1/2015 al Inaltei Curti de Casatie si Justitie”, se arata in decizia instantei, citata de Agerpres.

Ultimele stiri