20.2 C
București
joi, iulie 25, 2024
AcasăACTUALITATEPonta si-a gasit nașul. Deputatul Pavel Popescu: „Domnul Victor Ponta este un...

Ponta si-a gasit nașul. Deputatul Pavel Popescu: „Domnul Victor Ponta este un idiot. Dar nu doar un idiot util ci unul self-made, autentic”

in:

Stiri pe acelasi subiect

Rusia plănuiește acte teroriste și de sabotaj în Uniunea Europeană

Agențiile de informații ale statelor europene au fost informate...

Romania e deja calificata la Euro2024. Nu mai sunt bilete la meciul cu Elvetia!

Romania e deja calificata la Campionatul European din Germania,...

Rezumat Video: Kosovo invinge Israel. Romania are din nou sansa sa mearga la Euro!

Echipa nationala a Israelului a pierdut cu 0-1 duminica,...

Deputatul Pavel Popescu, lider PNL Sector 4 și vicepreședinte național al partidului, consideră că Victor Ponta este „un idiot”, după ce consilierul premierului a afirmat că spitalele din străinătate preiau doar pacienții în stare bună, care pot fi salvați, iar pacienții în stare gravă sunt lăsați în România să moară cu zile.

„Domnul Victor Ponta este un idiot. Dar nu doar un idiot util ci unul self-made, autentic. Într-o țară normală, declarațiile sale halucinante cu privire la transferul pacienților către statele care și-au oferit ajutorul instant pentru tragedia din Crevedia, ar fi trebuit să îl “zboare” direct din funcția de consilier onorific al Premierului Marcel Ciolacu”, a scris liberalul, luni, pe pagina sa de Facebook.
Pavel Popescu relatează că „prin 2018, un spital din afara țării refuza preluarea de pacienți români pentru ca MS-ul nu plătise o factură de până în 20.000 de euro” și că directorul acelui spital i-a spus că „nici dacă mă sună Președintele dvs. sau premierul țării mele, nu voi mai accepta acest transfer” pentru că România și-a pierdut credibilitatea.

„Ca să fie clar: când spitalele din afară acceptă pacienți străini, ele țin ocupate acele paturi și le fac practic indisponibile pentru eventuali pacienți ai statului respectiv. Deci își asumă un risc. Astăzi, transferăm pacienți în spitalele lor pentru că o bună parte din credibilitate a fost reconstruită”, a continuat vicepreședintele PNL, care solicită demiterea lui Victor Ponta din funcția onorifică de consilier al premierului. „Guvernul României și noi, toți românii, nu merităm rușinea de a fi reprezentați de el”, a scris Pavel Popescu.
El spune că în cazul Crevedia, spre marea sa surprindere, „la capitolul transferurilor de pacienți, Guvernul s-a mișcat ca la carte”.

„Nu e o laudă, e o simplă constatare, pe care o pot face/recunoaște și cei mai mari critici ai acestui sistem (unii dintre ei foști miniștri, ce au folosit MS-ul pentru orice altceva dar nu pentru construcția acestui sistem de care avem astăzi nevoie. Astăzi, ei încă își găsesc scuze, cățărându-se politic pe absolut orice tragedie)”, a continuat vicepreședintele PNL.

Ultimele stiri