Acasă Neamt Coronavirusul este in continuare mortal! Sef al Crucii Rosii din Romania, un...

Coronavirusul este in continuare mortal! Sef al Crucii Rosii din Romania, un om extraordinar, rapus de COVID

891

Directorul filialei Neamţ a Crucii Roşii, diagnosticat cu coronavirus în urmă cu trei săptămâni, a murit. Anunțul a fost făcut chiar de directorul Crucii Roșii România, citat de Realitatea.net.

”Am primit cu adâncă tristeţe vestea trecerii la cele veşnice, la vârsta de 64 de ani, a colegului nostru Florin Pîclea, cel care timp de 18 ani a fost directorul Filialei Neamţ a Crucii Roşii Române. Domnul Pîclea a fost diagnosticat cu Covid-19 în urmă cu trei săptămâni, când a fost internat la Spitalul Judeţean Neamţ. În urma analizelor efectuate în spital a fost diagnosticat şi cu diabet”, a transmis, Ioan Silviu Lefter, director general al Crucii Roşii Române.

Florin Pîclea a preluat conducerea Filialei Neamţ a Crucii Roşii Române în anul 2002, acolo unde a activat până în ultima zi.

”În aceste momente triste pentru familie, colegi, voluntari şi pentru toţi cei care l-au cunoscut şi preţuit, le adresăm tuturor condoleanţe şi îi încredinţăm de întreaga compasiune a întregului colectiv al Crucii Roşii Române. Crucea Roşie Română a mai pierdut un membru al marii noastre familii”.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos