Acasă Neamt Mai rau ca dupa o explozie: Cum arata Sectia ATI din Piatra...

Mai rau ca dupa o explozie: Cum arata Sectia ATI din Piatra Neamt unde au murit 10 oameni!

Televiziunea Exploziv TV din Piatra Neamt a dat publictatii imagini din sectia ATI a Spitalului Judetean din Piatra Neamt. In urma incendiului au decedat 10 persoane, pacienti infectati cu coronavirus.

Iata imaginile:

Zece persoane au decedat in urma incendiului izbucnit, sambata seara, la Sectia ATI a Spitalului Judetean de Urgenta Piatra Neamt, a anuntat purtatorul de cuvant al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta (ISU) Neamt, Irina Popa.

„Zece persoane au fost declarate decedate, iar sapte persoane sunt in stare critica, inclusiv medicul de garda”, a spus, la Antena 3, Irina Popa. Potrivit acesteia, in urma incendiului nu a fost necesara evacuarea altor persoane decat cele aflate la etajul doi al spitalului.

Ea a precizat ca pentru transportul pacientilor au sosit la Piatra Neamt ambulante din Iasi, Bacau si Roman.

Medicul de garda de la sectia Anestezie Terapie Intensiva (ATI) a Spitalului Judetean de Urgenta Piatra-Neamt a suferit arsuri de gradul 2 si 3 pe circa 80% din suprafata corporala, a mai declarat purtatorul de cuvant al ISU Neamt, Irina Popa.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos
Articolul precedentCifrele reale ale guvernarii PNL: Unde s-au dus miliarde de lei!?
Articolul următorBaronul PSD din Neamt, vinovatul moral pentru carnagiul de la ATI: „Nu folositi aceasta tragedie in scop electoral”