Creierul ATENTATELOR din Paris a TRECUT prin Romania! Francezii: România e o țară paralizată de CORUPȚIE!

10

Postul francez de ştiri BFM TV anunta ca liderul atacurilor de la Paris ar fi ajuns în Franţa ‘prin România”. Francezii au vorbit însă de România mai mult ca despre o țară paralizată de corupție decât ca o țară prin care teroristul ar fi trecut în drum spre Franța. În principiu de dorea o explicație pentru car asemenea oameni ajung atât de ușor în Occident.

Abdelhamid Abaaoud, ucis de Brigada de Interventii a politiei franceze ,ar fi ajuns în Franţa prin Grecia, Bulgaria sau România, a spus un invitat al BFM TV, expert în terorism. Acseta a precizat că varianta cea mai plauzibilă este România, deoarece „jumătate din Guvern este în pușcărie pentru corupţie şi, în acest caz, oficialii de la frontieră pot fi şi ei corupţi”, scrie stiripesurse.ro.


Citeste si:

VIDEO – Zeci de mii de turci striga „Allahu Akbar” si HUIDUIE un moment de reculegere pentru victimele ATENTATELOR din Paris!

VIDEO SUPERB – Reactia FABULOASA a unui copil in fata ATENTATELOR teroriste din Paris!


Altfel, prezența în Franța a jihadistului belgian Abdelhamid Abaaoud, prezumtivul organizator al atentatelor din 13 noiembrie de la Paris, ucis în operațiunea de poliție de miercuri din Saint-Denis, scoate în evidență deficiențe majore în sistemul de control al frontierelor Schengen, sunt de părere experți consultați de France Presse. Cu atât mai mult cu cât Abdelhamid Abaaoud, condamnat, căutat, foarte prezent în înregistrări video de propagandă ale Statului Islamic filmate în Siria, se lăudase în Dabiq, publicația online a organizației jihadiste, că mersese în Belgia în această iarnă pentru a pune la cale o operațiune, eșuată după un raid al poliției belgiene, apoi revenise în Siria fără să fi fost reperat.

Abdelhamid Abaaoud, zis Abou Omar al-Baljiki („Belgianul”), 28 de ani, era un jihadist care urcase recent în ierarhia Statului Islamic. Conform site-ului Intelligence online, în general bine informat, Abaaoud fusese însărcinat în luna iunie, la o întâlnire a principalilor șefi ai organizației, să pună la cale operațiuni de anvergură în zona Franța/Spania/Italia, anunță România TV.