Acasă ACTUALITATE CUTREMUR IN POLITICA ROMANEASCA! Victor Ponta este judecat pentru INALTA TRADARE! Dosarul...

CUTREMUR IN POLITICA ROMANEASCA! Victor Ponta este judecat pentru INALTA TRADARE! Dosarul este la Inalta Curte!

Victor Ponta este judecat pentru inalta tradare, anunta jurnalistul de investigații Mihai Pâlșu care spune ca vineri, ÎCCJ va avea pe rol un dosar important care ar putea detona bomba în politica românească.

Totul a pornit de la manifestațiile de stradă de la începutul lui 2012, proteste ce au dus la căderea guvernului condus de Emil Boc. Un rezervist, Alexandru Teodoreanu, a aflat că, în 13 iulie 2012, Victor Ponta și Daniel Constantin, co-președinți ai USL, şi Daniel Chițoiu din partea PNL – partid aflat şi el în Uniune – au semnat împreună cu 53 de organizații coordoante de Mircea Dogaru și Dorin Lazăr Maior un ACORD prin care urmăreau distrugerea statului de drept. În acord se specifica expres: să fie desființate Curtea Constituțională, DNA, ANI și CNSAS. Teodoreanu a făcut atunci un denunț penal la Parchetul General, condus la acea dată de Laura Codruța Kovesi. Acest acord semnat de cei sus menționați e considerat un act de înaltă trădare de către cel care a depus denunțul. Dosarul penal poartă numărul 594/D/P/2014.

Iată ce scrie Mihai Pâlșu:

”În denunțul său depus în august 2012 la Parchetul General, militarul Teodoreanu arăta că cei cinci, împreună cu peste 50 de șefi de “organe” civice, s-au organizat într-un grup infracțional având drept scop distrugerea statului de drept. Cum? Prin desființarea instituțiilor care nu permiteau “trădătorilor de neam” să pună România democrată pe butuci: Curtea Constituțională, DNA, ANI și CNSAS.


Citeste si:

Victor Ponta a CEDAT si si-a DAT DEMISIA! ”Nu ma bat cu oamenii!”

L-au UMILIT in public! Oficialii Bundestagului german au REFUZAT sa se intalnesca cu Ponta! ”El sa discute cu DNA-ul!”


Practic, militarul Teodoreanu acuză că Ponta, Chițoiu, Constantin, Dogaru și Lazăr Maior au comis o tentativă de înaltă trădare. Dosarul penal s-a odihnit o vreme la Secția de Urmăriri Penale și Criminalistică (SUPC) din cadrul PG, după care a fost transferat la DIICOT, unde nu s-a mai știut nimic de el.

Teodoreanu a decis să contraatace, folosindu-se de noul Cod Penal. De această dată a depus denunțul direct la DIICOT, în august 2014. Și acest denunț a ajuns tot la SUPC! După două luni de staționare, în 26 noiembrie 2014, SUPC a retrimis la DIICOT denunțul lui Teodoreanu!

Gerogiana Hosu la exact 12 zile de la numirea în funcția de șef al DIICOT și la doar 8 zile de la reprimirea dosarului de la SUPC, decide ca denunțul colonelului Teodoreanu să fie rezolvat nu de un procuror oarecare, ci chiar de Doru Stoica, şeful Serviciului Antiterorism şi Siguranţa Statului din DIICOT!

Rezervistul Teodoreanu a făcut două denunțuri.Procurorul Doru Stoica nu i-a chemat la interogatoriu pe Ponta, Chițoiu, Constantin, Dogaru și Lazăr Maior. Nu l-a chemat nici măcar pe denunțător! Doru Stoica s-a documentat și și-a definitivat referatul pe seama declarațiilor din… presă. Da, ați citit bine, pe seama declarațiilor din presă. Iar rezoluția a fost pe măsura documentării: NUP în 3 iunie 2015!!!

Alexandru Teodoreanu nu s-a împăcat cu rezoluția de NUP pusă pe denunțul său de procurorul Stoica. După ce a primit soluția cu NUP, Teodoreanu a făcut o plângere împotriva ordonanței emise de Stoica. Și, conform noului Cod Penal, Art 339, plângere a fost adresată superiorului lui Doru Stoica – procurorul-șef Daniel Horodniceanu, potrivit organigramei DIICOT.

Cea care a preluat plângerea lui Teodoreanu spre „rezolvare” a fost… Georgiana Hosu! Așadar, Teodoreanu depune plângerea într-o joi, 25 iunie. Hosu preia plângerea și în doar două zile lucrătoare, vineri și luni, confirmă marți, 30 iunie, rezoluția de NUP dată de procurorul Stoica cu alte 27 de zile înainte! Ba, mai mult, Hosu face un copy-paste de la soluția lui Stoica!!!

A avut sau nu vreun interes personal procurorul Georgiana Hosu în acest denunț, care face obiectul dosarului penal 595/2014 în care Ponta, Chițoiu, Constantin, Dogaru și Lazăr Maior sunt acuzați de tentativă de înaltă trădare?

Incredibil sau nu, convins că denunțul său a fost batjocorit de procurorii DIICOT Stoica și Hosu, cu nepăsarea lui Horodniceanu, locotenentul colonel în rezervă Alexandru Teodoreanu a trecut la nivelul superior: Înalta Curte de Casație și Justiție, unde cere să i se ofere o dreaptă judecată. La data de 14 iulie 2015, Teodoreanu depune la ÎCCJ o plângere împotriva deciziei de NUP dată de Georgiana Hosu. Prin repartizare aleatorie, plângerea primește numărul de dosar 2793/1/2015 și ajunge pe masa judecătorului Leontina Șerban – în camera preliminară.

La două zile de la înregistrarea dosarului, judecătorul Leontina Șerban solicită DIICOT să înainteze instanței “dosarul cu nr 594/D/P/2014 și lucrarea nr. 76/II/2/2015”. Cum era de așteptat, Daniel Horodniceanu a înaintatdocumentele către ÎCCJ – în 22 iulie 2015.”

Preluare: secundatv.ro

 

URMARESTE STIREA ZILEI!
Stirea Zilei Instagram
Articolul precedentCreierul ATENTATELOR din Paris a TRECUT prin Romania! Francezii: România e o țară paralizată de CORUPȚIE!
Articolul următorUn reputat ANALIST AMERICAN AVERTIZEAZA Romania: Pregatiti-va de o OFENSIVA ruseasca!