Victor Ponta a CEDAT si si-a DAT DEMISIA! ”Nu ma bat cu oamenii!”

Premierul Victor Ponta si-a demisia din functia de prim-ministru.

„Societatea vrea altceva”, a spus Liviu Dragnea, citat de televiziunile naționale. Vicepremierul a mai spus că Victor Ponta va rămâne în funcție până se va găsi un înlocuitor.

Peste 20.000 de oameni au protestat marți seara în centrul Bucureștiului cerând demisia lui Ponta, dar și a lui Gabriel Oprea și a lui Popescu Piedone.

”Nu mă bat cu oamenii”, a declarat Ponta. ”Sper că depunerea mandatului meu și al Guvernului să satisfacă așteptările celor care au protestat”, a mai declarat Ponta, citat de digi24.ro.


Citeste si:

 

PROTEST COLECTIV! Peste 15.000 de oameni cer DEMISIA lui Piedone, a lui Oprea, CER DREPTATE!


 

”Cei care speculează în scop politic suferința oamenilor vor plăti mai devreme sau mai târziu”, a mai completat Victor Ponta. ”Imediat ce noul Guvern va fi instalat vom preda situația economică și socială”, a concluzionat Ponta.

„Am obligația să constat supărarea legitimă care există în cadrul societății și dorința legitimă de a avea responsabilități mai mari decât patronii unei firme. Nu cred că este corect să las această responsabilitate nici pe seama celor care au fost pe teren. Nu mă bat cu oamenii, cred că ar fi o mare greșeala și am avea toți de suferit”, a afirmat primul ministru.