30.3 C
București
luni, iunie 17, 2024
AcasăACTUALITATECrestinii sunt LA FEL DE CRUZI ca TERORISTII! Amenintari socante in moscheile...

Crestinii sunt LA FEL DE CRUZI ca TERORISTII! Amenintari socante in moscheile din Europa: Va VOM TAIA ca pe PORCI!

in:

Stiri pe acelasi subiect

Moscheea Attadamoune, din districtul Molenbeek al capitalei belgiene, unde au crescut sau au trăit pentru o perioadă mai mulţi autori ai atentatelor teroriste comise la Paris pe 13 noiembrie şi revendicate de gruparea jihadistă Statul Islamic, a primit luni o scrisoare semnată ‘Statul Creştin’, relatează postul de radio şi televiziune public belgian (RTBF), pe site-ul său. 
Scrisoarea a fost găsită în cutia poştală a moscheii de Jamal Habbachich, unul dintre responsabilii lăcaşului de cult musulman.content-imagePlin de greşeli de ortografie, documentul anunţă că vor fi răzbunaţi ‘fraţii noştri căzuţi în timpul diverselor atentate’. Scrisoarea evocă înjunghierea ‘ca pe porci a fraţilor‘ musulmani.

‘Ne vom adresa autorităţilor abilitate ale ţării noastre şi vom face o plângere la poliţie, evident’, a reacţionat Jamal Habbachich, care a ţinut să amintească faptul că moscheea Attadamoune a mai fost ţinta ameninţărilor.


Citeste si:Spaniolii au INCENDIAT o moschee, cu oameni inauntru, in semn de solidaritate cu francezii!

VIDEO TULBURATOR! Momentul in care o macara uriasa se prabuseste peste CEA MAI MARE MOSCHEE din lume! 107 oameni au murit!


‘Există două ipoteze când primeşti acest gen de scrisori – fie este un document scris de un dezechilibrat, fie este o ameninţare foarte gravă. Ceea ce mă interesează, de asemenea, este numele autorului scrisorii, pe care nu îl cunoaştem şi care foloseşte o terminologie similară celei a Statului Islamic’, a adăugat el.

Jamal Habbachich este şi preşedintele Consiliului Moscheilor din Molenbeek, ce regrupează 16 lăcaşuri de cult musulmane din acest cartier al Bruxellesului.

Moscheea Attadamoune a apărut sâmbătă într-un reportaj din cadrul emisiunii „7 a la Une”, realizată de RTBF. În emisiunea a fost intervievat unul dintre imami, Abdehadi Assani, care a denunţat ‘electoralismul’ fostului primar al comunei Molenbeek-Saint Jean, socialistul Philippe Moureaux, faţă de comunitatea musulmană din Molenbeek.

Habbachich a susţinut poziţia lui Abdehadi Assani, dar s-a distanţat total de autorii atentatelor de la Paris şi de Statul Islamic. ‘Există mult laxism la nivelul deschiderii anumitor moschei din Molenbeek. Am fost singurii care am denunţat acest lucru. Am denunţat şi că Sharia4Belgium recruta în Molenbeek, dar nimeni nu ne-a ascultat. Toată lumea a participat la această derivă. Plătim totuşi oalele sparte de greşelile din trecut’, a mai spus imamul Jamal Habbachich.

AGERPRES

Ultimele stiri