Acasă Stirea zilei Cristi Minculescu s-a mutat definitiv in Germania

Cristi Minculescu s-a mutat definitiv in Germania

25

Lui Cristi Minculescu, fostul vocalist Iris, nu ii place sa piarda timpul. Asa se face ca la scurt timp dupa ce a parasit trupa, si-a infiintat una noua, tot cu nume de floare, adica Lotus,  si s-a stabilit definitiv in Germania.

Invitat in studioul Rock Fm, Cristi Minculescu le-a vorbit ascultatorilor despre noul sau proiect muzical si  a tinut sa lamureasca zvonurile care au aparut in presa romaneasca. „Vreau sa lamuresc o confuzie care se face. Eu sunt definitiv acolo, in Germania, nu temporar. Am plecat deja si, in masura in care voi fi solicitat aici – si separat, si cu Lotus – voi veni cu mare placere. Dar baza e acolo, in Germania”, a povestit Cristi,  singurul roman din noua trupa. “

„Cred ca ar fi trebuit sa ne numim Europa, dar ne-au luat-o suedezii aceia inainte. Asta pentru ca fata este portugheza naturalizata, basistul e ucrainean naturalizat si bateristul e italian naturalizat. Singurul german-german este chitaristul”, a  explicat Minculescu, acum in tratative sa cante in deschiderea concertelor Uriah Heep din Germania.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos