Acasă Stirea zilei Monica Anghel si Cristi Minculescu sunt adeversari la „Vocea Romaniei”

Monica Anghel si Cristi Minculescu sunt adeversari la „Vocea Romaniei”

45

Auditiile pe nevazute, de la „Vocea Romaniei”, s-au incheiat, iar martea viitoare PRO TV va difuza prima editie a confruntarilor. Aici, isi intra in rol si consilierii celor patru antrenori, iar Monica Anghel, mana dreapta a lui Horia Brenciu, e foarte incantata ca imparte acelasi platou de telviziuni cu Cristi Minculescu, „ajutorul” Loredanei.

Participarea lui Cristi Minculescu la „Vocea Romaniei” a fost o surpriza pentru toata lumea, iar fostul solist al trupei Iris este foarte incantat de acest proiect de televiziune: „Am fost placut surprins de invitatia Loredanei. Este onorant sa faci parte dintr-un show de asemenea magnitudine. Am intalnit prieteni vechi, mi-am facut unii noi, a fost o experienta pe care imi doresc s-o repet”, a declarat incintat Cristi Minculescu.

Alaturi de Horia Brenciu va sta si de aceasta data buna lui prietena, Monica Anghel. ” In momentul in care ne-am intalnit la pian cu cei din echipa pe care o consiliez, Horia alesese deja piesele pentru ei si eu am incercat sa le impartasesc din tainele tehnicii vocale, care nu este deloc usoara. E vorba de abilitati care se dobandesc in timp, prin exercitiu zilnic, prin munca. M-am bucurat foarte tare sa-l vad pe Cristi Minculescu alaturi de Loredana. Ce mi-a placut la el este nu numai simtul umorului – o calitate pe care o stim noi toti cei ce ii suntem apropiati – insa, repet, ce mi-a placut foarte mult este ca a reusit sa surprinda esenta fiecarui concurent in putine cuvinte, a avut comentarii foarte scurte, dar pertinente. Ca sa inchei, va asigur ca de saptamana viitoare veti vedea niste confruntari cu adevarat spectaculoase”, a povestit Monica.

In timp ce Marius Moga a ales sa faca echipa tot cu Randi, colegul lui de trupa, ca si in sezonul trecut, Smiley l-a ales pe colegul sau de la studio, Serban Cazan, inlocuindu-l astfel pe Alex Velea, cel care i-a fost mana dreapta anul trecut.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos