Acasă Stirea zilei Celine Dion, dezvaluiri personale si un nou album pentru fanii sai

Celine Dion, dezvaluiri personale si un nou album pentru fanii sai

26

Celine Dion mizeaza pe transparenta in relatia cu admiratorii sai, considerand ca astfel acestia ii vor intelege mai bine muzica.

Din acest motiv, cu putin inainte de lansarea unui nou album, intr-un interviu pentru un post de televiziune francez, cantareata in varsta de 44 de ani a dat la iveala aspecte dureroase ale vietii sale.

Pentru publicul sau, Celine Dion doreste sa fie „o carte deschisa”, dupa cum ea insasi s-a exprimat. „Am vrut sa fiu insami, sa impartasesc viata mea si sa spun lucrurile asa cum s-au petrecut. Daca oamenii ma cunosc, daca imi stiu starea de spirit, cand interpretez un cantec, am impresia ca ma inteleg mai bine, iar eu pot canta mai bine”, explica Celine Dion, potrivit Voici.

Cunoscandu-i toate aspectele vietii, cei care trec prin experiente similare, se pot identifica cu ea, ceea ce pare a fi foarte important pentru Celine. De aceea, cantareata a considerat ca este potrivit sa vorbeasca despre lucruri personale si dureroase, cum ar fi sarcinile pe care le-a pierdut si dificultatea de a deveni mama.

Doua avorturi spontane, suferite dupa nasterea primului copil, Rene-Charles, au afectat-o enorm, deoarece isi dorea foarte mult sa devina din nou mama. Au urmat cinci proceduri de fecundare in vitro ratate, pentru ca, in sfarsit, in anul 2010, cantareata sa dea nastere la doi baieti gemeni, Eddy si Nelson. In spatele acestei bucurii se ascunde insa o rana: Celine Dion a ramas insarcinata cu tripleti, dar unul l-a pierdut in viata intrauterina, inima sa incetand sa mai bata.

Muzica si iubirea pentru sotul sau, Rene Angelil, i-au dat forta de a trece peste toate aceste esecuri. Luna aceasta, Celine Dion le va face admiratorilor sai o bucurie, prin lansarea albumului in limba franceza, intitulat „Sans attendre”.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos