18.6 C
București
luni, aprilie 15, 2024
AcasăACTUALITATENimanui nu-i vine sa creada! Ce-a putut spune Celine Dion despre sotul...

Nimanui nu-i vine sa creada! Ce-a putut spune Celine Dion despre sotul ei MORT!

in:

Stiri pe acelasi subiect

Kelvin Kiptum, deţinătorul recordului mondial la maraton a murit

Kenyanul Kelvin Kiptum, deţinătorul recordului mondial la maraton, şi...

Fosta sotie a presedintelui CJ Cluj a fost gasita moarta in casa la doar 47 de ani

Fosta soție a președintelui Consiliului Județean Timiș, Alin Tișe,...

Primar din Olt mort intr-un accident rutier. Ambulanta s-a ciocnit cu un SUV!

Primarul comunei Gradinari Olt, Mihai Ioana, in varsta de...

Cunoscuta artistă canadiană Celine Dion a declarat recent că fostul său soț, Rene Angelil, a fost singurul bărbat pe care l-a sărutat, conform UPI.com.

Cântăreața în vârstă de 48 de ani a făcut această mărturisire, recent, într-un interviu pentru CBS News în care a vorbit despre moartea fostului ei soț, în vârstă de 73 de ani, în urma unei forme de cancer la gât.

”Înainte să moară, a fost foarte, foarte dificil pentru noi toți. Pentru mine, în special, și pentru copiii mei, să văd bărbatul vieții mele cum se stinge puțin câte puțin în fiecare zi”, a spus Dion.

”Când a murit, a fost ca un fel de ușurare pentru mine, pentru că bărbatul pe care-l iubeam, singurul pe care l-am sărutat, singurul bărbat pe care l-am iubit——Nu am sărutat altul în viața mea——(…) s-a oprit din suferință”, a spus Dion.

 

Celine Dion și Rene Angelil, care i-a fost manager multă vreme, s-au căsătorit în 1994 și au împreună trei băieți. Angelil a murit în luna ianuarie a acestui an, iar Celine Dion spune că nu speră să se îndrăgostească din nou.

„Îl iubesc. Încă sunt îndrăgostită de el. Am dragostea copiilor mei. Am dragostea fanilor mei. Îi iubesc pe oamenii cu care lucrez, deci viața mea nu este lipsită de dragoste, spune artista. Mă duc la culcare cu el și urc pe scenă cu el, și sunt încă căsătorită cu el”, mai spune aceasta despre fostul său soț Rene Angelil. În august, Dion a lansat albumul „Encore un soir”, în limba franceză, care a intrat în Franța direct pe locul 1 în topuri, titrează agerpres.ro.

Ultimele stiri