Acasă Monden La 44 de ani Monica Anghel va deveni din nou mama!

La 44 de ani Monica Anghel va deveni din nou mama!

32

În vârstă de 44 de ani, Monica Anghel și-ar dori să devină din nou mamă, scrie libertatea.ro.

”Dacă Dumnezeu va încuviinţa să mai am un copil, cu siguranţă voi mai avea. Noi ne dorim. N-avem preferinţe să fie băiat sau fată, ci să fie sănătos”, a declarat artista pentru ziarul ring.

Aceasta a mai spus că a renunțat la matinalul radiofonic în urmă cu aproximativ un an, pentru a petrece mai mult timp cu familia. „De un an nu mai lucrez la radio pentru că băieţelul meu, Aviv, creşte şi are din ce în ce mai mare nevoie de mine. Sunt destul de sus profesional, trebuie doar să mă menţin. Nu fac o dramă din ce se întâmplă… Am o viaţă frumoasă, liniştită, echilibrată, trăiesc în armonie cu familia mea şi cu tot ceea ce ne înconjoară, iar asta e cel mai important. Am tot felul de propuneri pentru a colabora la diverse emisiuni TV, dar nu sunt proiecte în care să mă regăsesc, aşa că mai bine stau departe de zona asta”, a adăugat artista.


 

Citeste si:

Gabriel Cotabita merge vara aceasta in VAMA! Vezi cand va concerta!

Actorii nu mor niciodata! Galerie foto+video


 

Altfel, Monica Anghel e de părere că cel mai bine se câştigă din manele: „Există oameni care sunt onoraţi dacă merg să cânt la nunta lor, pentru că mă iubesc şi mă respectă. Sunt invitată şi la diverse alte evenimente, dar nu tot timpul, că nu sunt doar eu pe lumea asta, sunt şi alţi artişti. Cel mai bine se câştigă din manele, cel puţin aşa am auzit. Să trăieşti din muzică depinde de casa de producţie, de radiouri şi de mai mulţi factori”.

 

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos