INCREDIBIL! Fiica lui Marko Bella a fost VIOLATA, TALHARITA si BATUTA!

O tragedie nu tine cont de ce personalitate sunt parintii tai si nici de apartenenta politica, scrie revistablogurilor.ro.

S-a întâmplat în anul 2005, când tânăra, în vârstă de 23 de ani atunci, a fost aşteptată seara, în buricul Bucureştiului, de doi tineri, anunță Antena 3.

Fiica presedintelui UDMR a fost rapita aproape de miezul nopții, atunci cind cobora din masina pentru a intra in blocul in care locuieste. Deoarece initial ei doreau doar sa jefuiasca, dupa ce i-au cerut mai intii poseta, au azvirlit-o in bancheta din spate a masinii.


 

Citeste si:

Topul judetelor cu cele mai multe cazuri de viol!

TUPEU SOCANT pe unul dintre violatorii din Vaslui! Se PLANGE ca este stresat de presa!

Eleva violata din Vaslui a primit O SACOSA cu bani sa-si retraga ACUZATIILE! Parintii violatorilor AU HARTUIT-O!


Tinara a fost sechestrata timp de o ora, timp in care Gigi a condus masina spre cartierul Floreasca. Pe drum, victima le-a promis bani, ba chiar le-a si dat codul de card si telefonul. Ea le-a cerut inapoi cartela de la mobil si ei au acceptat sa renunte la ea. Cind au ajuns in zona strazii Barbu Vacarescu, Ceaus a violat-o pe femeie. In masina s-au gasit urme biologice, probe ce au fost trimise la laborator pentru a fi comparate cu probele recoltate de la arestati.

Dupa Ceaus, a urmat Burcea. Cele doua animale si-au abandonat prada in strada, intr-o statie de tramvai, spunindu-i ca poate lua tramvaiul pina acasa. Victima a ajuns la Sectia 6 Politie si a depus plangere. Cei doi insa s-au oprit la un bancomat si au scos de pe card 7 milioane de lei, abandonind ulterior masina.

George Burcea a fost identificat si localizat cu ajutorul SRI, dupa semnalul telefonului mobil furat de la Eszter. Intre timp, cu ajutorul amprentei, a fost identificat si al doilea agresor, in Arhivele Politiei existind amprentele si fotografiile lui Gheorghe Ceaus. Banuind ca agresorul vrea sa plece din Capitala, politia a verificat mijloacele de transport care se deplasau dinspre si catre Bucuresti. Colaborind cu firmele de taxi din judetul Giurgiu, politistii au aflat ca suspectul a cerut un taximetru, urmind sa plece spre Capitala. Drept urmare, un politist in civil aflat la volanul unui autoturism cu insemnele „Taxi” s-a prezentat pentru a onora comanda si l-a prins pe suspect. Marko Eszter a depus plingere pentru tilharire si lipsa abuziva de libertate, nu si pentru viol.