Acasă ACTUALITATE Romania salbatica: Femeie din Bihor sechestrată, dezbrăcată, legată, bătută şi tunsă de...

Romania salbatica: Femeie din Bihor sechestrată, dezbrăcată, legată, bătută şi tunsă de copiii patronului său

O femeie din Bihor a fost sechestrată, dezbrăcată, legată, bătută şi tunsă de copiii patronului său. La sfârșit, aceștia au aruncat-o pe femeie în curtea în care locuiește mama sa.

Trei persoane, între care un subofiţer al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Crişana, au fost reţinute pentru 24 de ore în acest caz, conform eBihoreanul.

Totul s-a întâmplat vineri, când agresorii au chemat-o pe victimă cu pretextul că au nevoie de ajutorul ei, ea fiind contabilă. Apoi, aceștia i-au luat telefonul, i-au pus un căluş în gură, au legat-o de mâini şi picioare, au dezbrăcat-o, au tuns-o, i-au tăiat genele şi sprâncenele și au bătut-o.

Familia a transportat-o spital, ea având fractură la genunchi şi la coaste, traumatism cranian, vânătăi la nivelul gâtului, al mâinilor, dar şi în alte zone de pe corp.

„Este de neconceput într-o societate civilizată să se întâmple aşa ceva. Doar nu suntem în vestul sălbatic. Nu mă interesează cine sunt, câţi bani au sau ce i-a determinat să facă o asemenea grozăvie. Nu ştiu şi nici nu mă interesează dacă a avut vreo relaţie cu tatăl lor. Chiar de ar fi aşa, nu sunt ei în măsură să facă ce au făcut. Au schinguit-o, i-au rupt coaste, i-au dislocat genunchiul, i-au spart capul, au strâns-o de gât. Nişte monştri!”, a declarat sâmbătă, pentru eBihoreanul.ro, soţul femeii agresate.

Bărbatul și femeia sunt în proces de divorț și din această cauză el a fost imediat bănuit, de copiii săi, pentru ceea ce a pățit femeia.

„Au venit la mine plângând să mă întrebe ce am făcut. Ea e distrusă, a ajuns într-un asemenea hal că vrea să se spânzure. Copiii mei plâng din cauza unor nemernici”, a mai spus bărbatul.

Cei trei tineri au fost reținuți și acuzați de tâlhărie şi lipsire de libertate. Se pară că cei doi copii ai patronului femeii bănuiau că aceasta are o aventură cu tatăl lor și au vrut să se răzbune.

sursa: stirileprotv.ro

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos
Articolul precedentUrmează un Polexit… Tensiuni majore între Polonia și Bruxelles, dar și la granița Poloniei cu Belarus
Articolul următorExemplul italian. Peste 80% din populatie s-a vaccinat!